GeriRüya Tabirleri Rüyada sigara görmek ne anlama gelir? Rüyada sigara içtiğini görmenin tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada sigara görmek ne anlama gelir? Rüyada sigara içtiğini görmenin tabiri

Rüyada sigara görmek ne anlama gelir? Rüyada sigara içtiğini görmenin tabiri

"Rüyada sigara görmek ya da sigara içmek çok farklı anlamlarla yorumlanabilmektedir. Rüyada sigara içen erkek görmek ile sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek, her iki anlamda da farklı anlamlar ortaya çıkarmaktadır. İşte, rüyada sigara paketi görmek, rüyada sigara yakmak hakkında bazı bilgiler"

Rüyada sigara görmek, sigara içtiğini görmek ve sigara paketleri ne anlama geliyor. Hepsini yazımızın içeriğinde bulabilir, sigaranın hangi alametlere sahip olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Öğrenmek için okumaya devam edebilir, diğer tabirler için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Rüyada Sigara İçmek

Rüyada sigara içmenin faziletleri farklı şekillerde yorumlanmıştır. İslam alimlerinin bazı kişileri, sigara içmenin erkek ve kadın için hayırlı olduğunu dile gelirler. Sigara içmenin insanı hayatta rahatlatacağını, elinin bollaşacağı üzerine delil olduğunu söylemişlerdir.

Ancak bir kısım alimler ise rüyada sigara görmenin, zarar görmek manasına geleceğini ifade etmişlerdir. Kişinin hayatından beklenmedik tokatlar yiyeceğini, hatta hasta yatağına düşebileceğini tabir etmişlerdir.

Rüyada Sigara İçen Erkek Görmek

Rüyada sigara içen erkek görmek, rızkın azalacağına, geçim derdinin çoğalacağına delalet eder. Erkek birinin sigarayı sürekli içtiğini görmek, dardan sıkıntıdan hiç çıkılmayacağı manasında kullanılır. Rüyada sigara içen kadın görmek, bereket manasında kullanılır. Bazı yorumlara göre kadının sigara içtiğini görmek, hayattan beklentilerin karşılanmayacağını ifade ediyor.

Sigara İçmeyen Birinin İçtiğini Görmek

Sigarayla alakasız olan birinin sigara içtiğini görmek, önemli bir işe girileceği ama bunun bozulacağı manasına gelir. Üstelik işin bozulmasına sebep olan kişinin hiç beklenmedik birisi olabilir. Rüya sahibinin arkasından birilerinin kuyu kazmaya başlandığı rüyanın tabirinde yer alır. Rüyada başka birine ait olan sigarayı içmek, dara düşüleceğine hikmet eder. Kişinin dardan kurtulması için Allah'a sığınması gerektiği, sürekli dualara başvurmasından bahsedilir.

Rüyada Sigara Elinde Olup İçmemek

Rüya sahibi elinde bir sigara görüyor ve bunu görüyorsa bu nefsini yenebileceği manasında gelir. Hayatında karşılaşacağı zorluklara kendi gücüyle göğüs gerebileceğinin farkında olmalıdır. Sigara elinde olup içmemek, bir şeylerden vazgeçmek tabirine de gelir.

Rüyada sigara içen birilerine kızmak, insanların hayatlarına müdahalede bulunmak manasındadır. Ancak İslam alimleri, rüya sahibinin bunu bırakması gerektiğini, güzellikle ifade edilmesi gerektiğini belirtirler.

Rüyada Sigara Paketi Görmek

Rüyada sigara paketi görmek, ilim konusunda meraklı olunduğu ancak bunun için çalışılmadığı manasındadır. Sigara paketinin boş olduğunu görmek, nasibinin gittikçe azalacağını, evini, arabasını satabileceği manasında tabir edilir. Rüya sahibinin her türlü zorluğa hazırlık olmalı, alimlerce tavsiye edilir. Sigara paketinin düştüğünü görmek, huzurlu bir geleceğin rüya sahibine geleceğini belirtir.

Rüyada Sigara Yakmak

Rüya sahibi rüyasında sigara yaktığını görürse, yakın zamanda bir musibetle karşılaşabilir. Bu musibetten kurtulmak için mutlaka sadakalar vermesi gereklidir. Rüyada sigarası olmamak, kalmamak kişinin elinin dara düşeceğine işaret eder. Sigarasız kalmanın diğer fazileti, anlayışsız insanlarla karşılaşmak anlamına da gelir. Rüyasında sigarasının bittiğini görenlerin, kendi hayatlarında bir şeyleri yanlış yapacaklarına tabir olunur.

Rüyada Sigara İçmeyi Bırakmak

Rüyada sigara içtiğini bırakan bir kimsenin, hayatı düzene girer. Her istediğine kavuşmaya başlar. Bereketli ve sıhhatli günlere amade olur. Bir kişi tarafından rüyada sigara içmeye zorlanmak, tabircilere göre farklı şekilde yorumlanır. Tabircilerin bir kısmı rüyada birisi tarafından sigara içmeye zorlanmanın, zoraki bir evliliğe delalet ettiğini söylerler. Diğer rüya tabircileri, sigara içmeye zorlanmanın, fayda sağlayacağını, kişinin hayatındaki insanları tanımaya başlayacağını söylerler.

Rüyada Sigara İçmeye Çalışmak

Rüya sahibi sigara içmeye çalıştığını görürse bu onun gelecekte bir adağının olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin adağını unutmaması gerektiğini belirtilir. Rüyada sigaranın zararlarını görmek, insanın daha çok bilinçlenmiş olduğuna işarettir.

Sigaranın zararlarının başkası tarafından söylenmesi ise kişinin ayıp bir şey yaptığına yorumlanır. Kişinin bu yolda af olmayı istemesi, kendini temizlemek için derhal namaz kılmaya başlaması, malı varsa bunu yoksul insanlarla bir kısım paylaşması gereklidir.

False