GeriRüya Tabirleri Rüyada patlama görmek ne anlama gelir? Rüyada patlama sesi duymak ve patlamadan kurtulmak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada patlama görmek ne anlama gelir? Rüyada patlama sesi duymak ve patlamadan kurtulmak

Rüyada patlama görmek ne anlama gelir? Rüyada patlama sesi duymak ve patlamadan kurtulmak

"Korku ve heyecan uyandıran bazı rüyalar bulunmakta ve bu rüyalar arasında patlama görmek gelmektedir. Uykusunda patlama ile ilgili rüya gören kişiler, bu rüyanın ne demek olduğunu merak etmekte ve öğrenmek istemektedir. Rüyada patlama görmek ne anlama gelir? Rüyada patlamadan kurtulmak ne demek? Rüyada patlama sesi duymak nedir tüm detayları ile derledik."

Rüyada patlama görmek, bir olayın açığa çıkmasına işaret eder. Rüyada patlamadan kurtulmak, kötü gelişecek olaylardan bir anda kaçmak şeklinde yorumlanır. Rüyada patlama sesi duymak ise birisinin yardıma muhtaç olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada Patlama Görmek

Rüyada patlama görmek, kötü haberin yayılacağına işaret eder. Rüyasında bir patlama olduğun gören kişinin sırrı veya yanlış davranışı ortaya çıkacaktır. Bu haberlerin ortaya çıkması oldukça büyük yankı uyandıracak ve başta televizyon haberleri ile internet kanallarında dahi anlık gösterilecektir. Bu nedenle rüya sahibi oldukça üzgün olacak ve elinden çaresizlikten başka bir şey gelmeyecektir. Uzun süre boyunca bu olay unutulmayacaktır.

Rüyada Patlamadan Kurtulmak

Rüyada patlamadan kurtulmak, hastalık ya da diğer olumsuz gelişmeler yaşanacağına ancak bunlardan kurtulmaya delalet eder. Rüya sahibi eğer erkekse hiç tahmin etmediği türden bir hastalık yakasına yapışacak. Bu hastalık oldukça yorucu olsa da rüya sahibi kısa zaman içerisinde hastalığı yenecektir. Öte yandan rüya sahibi bekarsa iş hayatında işten atılmanın eşiğine gelecek ancak sorunların üstesinden kolay şekilde gelmeyi başaracaktır. Öte yandan rüya için yer alan bir diğer yorumda kişinin ev hanesi ile birlikte arasındaki sorunlardan kurtulacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret edilir. Evde bir süredir var olan tartışmalar nihayet son bulacak ve herkes huzurlu bir yaşama merhaba diyecektir.

Rüyada Patlama Sesi Duymak

Rüyada patlama sesi duymak, bir kişinin yardıma ihtiyacı olduğuna işaret eder. Rüyasında bir yerde ciddi patlama sesi duyan rüya sahibinin yakın çevresinden birisi yardım isteyecek. Bu yardım çığlıklarına kulak asacak olan rüya sahibi o kişinin her türlü konuda yardımına koşacak. Gelecek olan yardım sonrası iki taraf içinde işler hayırlı gidecek ve rüya sahibi bu iyiliğinin karşılığını yıllar sonrada olsa o kişiden fazlasıyla alacaktır.

Rüyada Patlamada Ölmek

Rüyada patlamada ölmek, ömrün uzamasına ve hayırlı işler yapmaya işaret eder. Rüyayı gören kişi evli değilse o kişinin ömrü uzamış demektir. Rüya sahibi eğer evli ise iş yaşamında işlerini birazda olsa düzene sokacaktır. Yavaş yavaş işine ağırlığını verecek olan rüya sahibi hiç beklemediği anda en yüksek noktaya çıkacak ve gelir düzeyi de oldukça artmaya başlayacaktır.

Rüyada Patlamada Yangın Çıkması

Rüyada patlamada yangın çıkması, özlem duymak ve hasret kalmak anlamına gelmektedir. Rüyasında büyük bir patlama çıktığını ve arkasından yangın çıktığını gören kişinin uzaklarda bir kişiyi beklediği var ve onu çok özlemiş demektir. Bu bekleyiş sonunda mutlu şekilde ilerleyecek ve rüya sahibi o kişiye kavuşacaktır.

 

False