GeriRüya Tabirleri Rüyada ışık görmek ne angama gelir? Rüyada ışık yakmak ve açmak tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada ışık görmek ne angama gelir? Rüyada ışık yakmak ve açmak tabiri

Rüyada ışık görmek ne angama gelir? Rüyada ışık yakmak ve açmak tabiri

"Rüyada ışık görmek birçok anlamlara gelmektedir. Rüyalar bazı kişiler tarafından tüm detaylarıyla hatırlanırken bazı kişiler tarafından hatırlanmaz. Rüya gören kişiler gördüğü rüyanın ne anlama geldiğini merak eder ve araştırır. Rüyada ışık görmek ne anlama gelir? Rüyada ışık yakmak ve açmak tabiri nedir tüm detayları ile derledik."

Rüyada ışık görmek farklı anlamlara gelmektedir. Rüyada ışık yakmak birçok anlamlara gelir ve bunun araştırılması gerekir.

 Rüyada Işık Görmek

 Rüyada ışık görmek kişinin tüm zorlukları yenip rahata erişeceğine ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder. Rüyada ışık görmek rüya gören kişinin birçok sıkıntıdan kurtulacağına, refaha ve rahatlığa ulaşacağına yorulmaktadır. Rüyada ışık gören kişilerin rüyası hayatlarında istediklerinin olacağına ve murada ereceklerine yorulur.

 Rüyada Beyaz Işık Görmek

 Rüyada beyaz ışık görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur. Hasta kişilerin rüyasında beyaz ışık görmesi ise hastalıklarının geçici olduğuna ve kısa süre içinde geçeceğine yorulur. Rüyada beyaz ışık gören kişilerin eğitim hayatlarından sonra kendilerini parlak bir geleceğin beklediği ve tüm çalışma hayatlarının iyi olacağına yorulur. Rüya sahibinin hayatındaki tüm kötü işlerin son bulacağına ve artık iyi işlerle karşılaşacağına rivayet edilir.

 Rüyada Elektrik Işığı Görmek

 Rüyada elektrik ışığı görmek rüya gören kişilerin başına bir anda bir takım işler geleceğine yorulur. Elektrik büyük bir güç olduğu için rüyada elektrik ışığı gören kişilerin de ani bir işle hayatlarının değişeceği anlamına gelmektedir. Kişilerin başlarına gelecek olan işle ilgili tedbir almaları gerektiği de anlaşılmaktadır.

 Elektrik ışığı her yeri aydınlatabilecek kadar güçlü bir ışık olduğundan rüyasında elektrik ışığı gören kişilerin bazı rüya tabirlerine göre hayatlarının aydınlanacağı olarak yorumlanmaktadır. Elinde elektrik parlayan veya elektriğe basarak ışığı yaktığını gören kişilerin de etraflarını aydınlatacakları ve bazı kişilere bilgiler verecekleri şekilde rüya tabirleri bulunur. Kişiler rüyalarında elektriğe kapıldıklarını görürse bu da yaptıkları işte ani bir şekilde yükseleceklerine ve çok başarılı olacaklarına yorulmaktadır.

 Rüyada Lamba Işığı Görmek

 Lamba ışığının güzel olması rüya gören kişinin hayatında mutluluk ve başarıya yorulmaktadır. Lamba ışığının az ve soluk olması üzüntü anlamına gelirken aydınlık bir lamba ışığa görmek iyi işlere rivayet etmektedir. Rüyada yalnızca lamba görmek ve bu lambanın ışıksız olması üzüntü ve kedere bağlanmaktadır.

 Rüyada Beyaz Nur Işığı Görmek

 Rüyada evin üzerine beyaz nur ışığı geldiğini görmek hane içinde büyük ferahlığa ulaşılacağına işarettir. Keder ve üzüntü olan hanelerde büyük rahatlamaya ve aile birliğe işaret eden nur ışığı evin üzerinde görüldüğünde güzel anlamlara gelmektedir. Nur ışığı rüyada yansıdığı her yerin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

 Rüyada Işık Yakmak Ne Anlama Gelir?

 Rüyasında lamba yaktığını gören kişilerin bilerek ya da bilmeyerek birini sevindireceği rivayet olmaktadır. Lambayı yakan kişi orta yaşlı bir kimseyse hayatta başarıya ulaşacağına ve tecrübelerini kullanacağına yorulur. Lambayı yakan kişinin her zaman iş hayatında ön planda olacağına rivayet olunur.

 Rüyada Işık Yakıp Söndürmek

 Rüyada ışık yakıp söndürmek rüyayı gören kişilerin yaşadığı zor şeylerin sonlanacağına işarettir. Işık yakıp sönmesi kısmete ve murada erileceğine de yorulmaktadır. Rüyasında ışık yakıp söndüren kişilerin giriştiği işlerde başarılı olacağına ve her işten kolaylıkla çıkacağına yorulur.

 Rüyada Işık Açmak

 Rüyada ışık açmak rüya gören kişinin kendine bir çıkış yolu aradığını göstermektedir. Işık açan kişilerin yolunun aydınlanacağı ve tüm işlerden başarılı bir şekilde çıkacağı tabir edilmektedir. Sıkıntı yaşayan kişiler rüyalarında kendilerini ışık açarken görürlerse bu işlerinde düzelme olacağını göstermektedir.

False