GeriRüya Tabirleri Rüyada fil görmek ne anlama gelir? Rüyada fil yavrusu görmek anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada fil görmek ne anlama gelir? Rüyada fil yavrusu görmek anlamı

Rüyada fil görmek ne anlama gelir? Rüyada fil yavrusu görmek anlamı

"Rüyada fil görmek, kuvvetli kişiye işarettir. Rüya sahibinin kudret sahibi olacağı işlerde olacağına hikmet edilir. Rüyada fil görmek, aynı anda değişim manasına gelir. Rüyada fil görmek ayrıca fil yavrusu görmek, yaralı fil görmek gibi çeşitlendirilebilir. İşte rüyada fil görmek hakkında tüm merak edilenler."

Rüyada fil görmek kişinin kendisinin olumlu yönde değiştirmesine işaret eder.

Rüyada Fil Görmek

Rüyada fil görmek, öncelik manasına göre değişim anlamına gelir. Rüya alimleri, yaşanacak değişimin kişinin kendi iradesinde veya irade dışında olabileceğini işaret ederler. Alimler bu konuyu şöyle değerlendirirler. Kişi, bezdiği, sıkıldığı bir durum için çabalamaya başlar. Çabaları oldukça fazla olur. Bu onun iradesi dahilindedir.

Ancak ortaya çıkacak sonuç olumlu olsa bile, irade dışında gerçekleşir. Yani kişi, beklemediği sonuçlarla karşılaşabilir. Rüyada fil görmenin diğer anlamı, kuvvetli olmaya işaret edilmesidir. Kişinin sorunlarından kurtulabilecek kuvvette olduğuna hikmettir. Hatta kişi sorun çözme konusunda, başkalarına yardım edebilecek kadar kudret sahibidir.

Rüyada Fil Yavrusu Görmek

Rüyada fil yavrusu görmek, çok güzel işler anlamındadır. Rüya alimleri, rüyada filin yavrusunu gören kişinin her işinin rast gideceğini söylerler. Rüyada fil yavrusu beslediğini görmek, çocuk sahibi olmaya hikmet edilmiştir. Kişinin olumlu yönde ilerlediğine, işlerinin istediği gibi güzel gideceğine işaret edilir. Rüyada fil yavrusu gören kişinin malında çoğalma olur. Hayatında bereket ve tutarlılık olacaktır. Rüyada fil yavrusunu sevdiğini görmek, sevgi ve merhamete işarettir.

Rüyada Filden Korkmak

Rüyada filden korkmak, telaş anlamındadır. Kişinin telaş etmesine, sıkıntılarının bu yönde başlamasına rivayet edilir. Rüyada dilden korktuğunu görmek, akıllıca yapılan işlerde başarılara hikmet edilir. Kişinin telaşının yersiz olduğuna, korkularını yenmesi gerektiğine dair yorumlar yapılmıştır. Alimler, rüyada filin kendisini kovaladığını ve bundan dolayı korktuğunu gören kişinin, sıkıntılarından açıkça kurtulmasına işaret ederler.

Rüyada Yaralı Fil Görmek

Rüyada yaralı filme görmenin manası, yardıma muhtaç olanlara hikmettir. Kişinin etrafında veya uzağında, kendisine muhtaç olanlara işaret eder. Alimler burada, rüya sahibinin aracı yolcu olduğunu belirtirler. Sıkıntı çeken kişiler, rüyada yaralı fil gören kişiye muhtaçtırlar. Onun yardımı ancak onları kurtarabilecek durumdadır. Rüya alimleri, kişinin illa maddi değil, manevi yönden bu kişilere yardımı olacağına işaret ederler. Rüyada yaralı fil görmenin delalet ettiği anlam kısaca budur.

Rüyada Ölü Fil Görmek

Rüyada ölü fil görmek, hayırsız evlat, sonu gelmeyen uğursuz olaylar silsilesine işarettir. Rüyada ölü fil gören kişinin hayatında bir takım yanlışlıklar vardır. Kişinin yanlışlıklarını düzeltmesi için halen çok sayıda fırsatının olduğuna işaret edilir. Alimler, rüya sahibinin atması gerek adımlarının ölçülmesi gerektiğini belirtirler. Rüyada ölü fil gören kişinin manevi manada sorunlarının bittiğine işaret edilir. Alimler, rüyada ölü fil gören kişinin, sadakalarını veya zekatını eksik tuttuğunu işaret ederler. Bu eksik tutmanın musibete yol açacağına hikmet ederler.

Rüyada File Binmek

Rüyada file binmek, özgürlük manasına gelir. Rüya tabircileri, rüyasında file bindiğini gören kişinin, özgür kalmak için savaştığına işaret ederler. Kişinin özgürlüğü için tüm tehlikeleri göze aldığına işaret edilir.

Rüyada file bindiğini gören kişinin duygusal yönden çok güçlü olduğu hikmet edilir. Rüyada dile bindiğini sonrasında düştüğünü görmek, anlam verilemeyen durum manasına gelir. Rüyada file bindiğini ve fil sürdüğünü görmek, sırların açığa çıkmasına hikmettir.

Rüyada Fil Sevmek

Rüyada fil sevmek, sıkıntıların sonunun geldiği, huzurun başlangıcının işareti olduğu tabir edilir. Rüyasında fil sevdiğini gören kimse için bazı olayların artık son bulduğu, güzel işlere doğru gidildiği tabir edilir. Rüyada fil sevmenin gene yorumu, güzel işlerde bulunmaktır. Huzurlu ve uzun ömürlü olmak diğer manasıdır. Rüyada fil sevdiğini gören kişi için kısmet kapılarının açıldığı rivayet edilir.

False