GeriModa Trendleri Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 7. Sezonu Başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 7. Sezonu Başlıyor!

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 7. Sezonu Başlıyor!

"Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 7. sezonu 14-19 Mart tarihleri arasında Zorlu Center MBFWI Alanı'nda gerçekleşecek."

Marka ve tasarımcıların hafta boyunca Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonlarını sergileyecekleri haftada, etkinliğin isim sponsoru Mercedes-Benz, bu sezon moda görsel kampanyasında yeni Mercedes-Benz SL'i Rus süpermodel Natasha Poly ile bir araya getiriyor. "Bir İkon. Tutkulardan Doğdu." kampanyasıyla her sezon olduğu gibi bu sezon da otomobillerini moda estetiği ile buluşturan Mercedes-Benz'in, MBFWI boyunca sergilediği moda görsel kampanyalarını anımsamaya ne dersiniz?Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor
MBFWI'ye merhaba!

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ilk sezonunda, Mercedes-Benz'in eşsiz tasarım ikonu olan yepyeni CLA, dünyaca ünlü top model Karlie Kloss ile buluştu. Amerikalı ünlü fotoğrafçı ve sanatçı Ryan McGinley ve film yapımcısı Jefferson Hack, CLA'nın eşsiz tasarımını vurgulayan Mercedes-Benz moda kampanyasının hikayesini MBFWI'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelerek moda tutkunları ile paylaştılar.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor
"Lüksün Ruhu"

MBFWI'nin ikinci sezonunda, "dünyanın en iyi otomobili" ünvanını koruyan, mükemmel tasarımıyla modaya göz kırpan S-Serisi, dinamik görünümlü yapısı ve göz alıcı tasarım detaylarıyla Kuruçeşme Arena'da sergilendi. Moda severler, hafta boyunca lüksün ruhunu yansıtan yeni S-Serisi'ni keşfetme fırsatı yakaladılar.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor
Always Restless

Mercedes-Benz Sonbahar/Kış 2014 "Always Restless" moda görsel kampanyasının başrolünde, dünyaca ünlü top modellerden Georgia May Jagger bulunuyordu. Önde gelen moda fotoğrafçılarından Serge Leblon'un objektifin arkasına geçtiği kampanyanın bir parçası olarak Georgia May Jagger da İstanbul'a geldi ve MBFWI kapsamında "Mercedes-Benz presents Lug Von Siga" defilesini en ön sıradan izledi.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor
Moda, bağlarını koparabilmektir

"Dünyanın en iyi otomobili" ünvanına sahip S-Serisi'nin sporcu kardeşi olarak dikkatleri çeken yeni S-Serisi Coupé, modern lüks ile son teknolojiyi buluşturdu. S-Serisi Coupé'nin moda görsel kampanyasının başrolünde Oscar oyuncu Tilda Swinton yer alırken, yönetmenliği ise ünlü moda ve sanat yönetmeni Roe Ethridge üstlendi.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor
Modanın şampiyonları

MBFWI'nin beşinci sezonunda Mercedes-Benz, sürüş dinamikliği, yarış otomobili performansı, segmentine yepyeni standartlar getiren yakıt tüketimi ve verimliliği ile günlük kullanıma uygun fonksiyonelliği bir arada sunan Mercedes-AMG GT moda kampanyasını moda severlerle buluşturdu. Kampanyada Ernest Hemingway'in torunu oyuncu ve model Dree Hemingway, Mercedes AMG Petronas pilotları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg bir araya gelerek dinamik, tutkulu ve elegan bir estetik sundu.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor
Doğuştan Hibrit

Mercedes-Benz İlkbahar/Yaz 2016 moda görsel kampanyasında efsanevi Fransız moda editörü ve stil danışmanı Carlyne Cerf de Dudzeele'nin yaratıcı yönetmenliğinde 21. yüzyılın güzellik ikonlarından model Doutzen Kroes kamera karşısına geçti. Sürdürülebilir moda anlayışı ile birebir örtüşen Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC modeli, Plug-In Hybrid motoru ile yarı elektrikli olma özelliği taşıyor.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulun 7. Sezonu Başlıyor

False