GeriModa Trendleri İyi Bir Stile Sahip Misiniz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İyi Bir Stile Sahip Misiniz?

İyi Bir Stile Sahip Misiniz?

"Her kadın günlük hayatta şık, kendinden emin ve havalı görünmek ister. Bir odaya girdiğinde tüm bakışları üzerine çekebilecek kadar stil sahibi olmak ister. Peki siz gerçekten kıskanılacak bir stile sahip misiniz? Vereceğimiz maddeler size uyuyorsa stil sahibisiniz demektir."

Sizden destek isterler

Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız sık sık moda tavsiyesi için size danışıyorsa ve bir kıyafet almadan önce sizin fikrinizi alıyorsa, zevkinize güveniyorlar demektir.

Örnek alırlar

Etrafınızdakiler, sizin alışveriş yaptığınız mağazalara uğrar, sahip olduğunuz tarza benzer kombinler yaparlar. Böyle bir durum yaşıyorsanız çok da şikayet etmeyin. Stiliniz onlara ilham kaynağı oluyordur, ne dersiniz?

Trendleri takip ediyorsanız

Trendleri takip etmek, birçok insan için sıkıcı olsa da moda tutkunları için deyim yerindeyse bir zevktir.

İyi Bir Stile Sahip Misiniz

Kendinizi tanıyorsanız

Moda, iyi giyinmek ya da stil sahibi olmak aslında tamamen kendini, bedenini tanımak ve neyin yakışıp yakışmadığını bilmektir. İyi bir stile sahip insanların en temel sırrı, kendini iyi tanımaktır.

Kreatif bakış açısı

İyi stilin küçük bir sırrı da bir parçayı farklı stillerde kombinlemektir. Bunun için de iyi bir zevk ve kreatif bir bakış gerekir.

Takip ediliyorsanız

Sosyal medyada stil, ilham ve rehberlik için takip edilmek, insanlara moda konusunda bir şeyler verebildiğinizi gösterir.

MAHMURE ÖZEL

False