GeriBeslenme Önerileri Hem çiçek hem çikolata
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hem çiçek hem çikolata

Hem çiçek hem çikolata

"Bonnyfood Lezzet Çiçekleri, Bayram'a özel "bayram şekerleri" üretti. İçi birinci sınıf çikolata ve badem dolu, dışı milenyum şekerleme kaplı çikolatalı çiçek aranjmanları, bayram'da sevdiklerinizi mutlu etmeye birebir."

Birbirinden lezzetli kek, kurabiye, çikolata ve meyvelerden oluşan çiçek aranjmanlarıyla uzaktan hediye göndermede fark yaratan Bonnyfood Lezzet Çiçekleri, Bayram için hem lezzetli hem çiçek görünümlü bayram şekerleri üretti. İçi birinci sınıf çikolata ve badem dolu, dışı milenyum şekerleme kaplı çikolatalı çiçek aranjmanları, rengarenk görünümleriyle sevdiklerinizi büyüleyecek.

Bayramlarda kutuda şeker ve çikolata götürmek artık eskide kaldı. Bonnyfood'un çikolata çiçekleri, lezzeti ve görselliğiyle fark yaratmanızı sağlayacak.

Birinci sınıf çikolata, badem ve milenyum şekerlemeden imal edilen çikolata drajeleri, tek tek elde süslenerek çiçek formu verilip özel vazo, saksı ve kutulara yerleştiriliyor. Siparişiniz üzerine üretilen aranjmanlar istediğiniz saatte sevdiklerinize özel ambalajında teslim ediliyor.

Sevdiklerinizi şaşırtacağınız Bonnyfood Lezzet Çiçekleri'nin Bayram'a özel aranjmanlarını www.bonnyfood.com
veya 444 13 71'den sipariş verebilirsiniz.

Advertorialdır.
noadpop

False