GeriKahve Falı Falda kunduz görmek ne demek? Kahve falında büyük, ters ve beyaz kunduz çıkması  
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kunduz görmek ne demek? Kahve falında büyük, ters ve beyaz kunduz çıkması  

Falda kunduz görmek ne demek? Kahve falında büyük, ters ve beyaz kunduz çıkması   

"Fal yorumu yapabilmek için ilk ve en önemli adım simgeleri doğru seçebilmektir. Çünkü telvelerin beklemesi sonucu oluşan simgeler net olarak belirlenemez ise anlam doğru çıkarılmaz. Telvelerde kunduz simgesi de görülebilir. Falda kunduz görmek ne demek? Kahve falında büyük kunduz ne anlama gelir? Falda ters kunduz ve beyaz kunduz çıkması nedir detayları ile derledik."

Falda dikkat edilmesi gereken en önemli adım sembolün net olarak ne yansıttığını tahmin etmektir. Falın doğru yorumu için bu noktaya dikkat edilmelidir.

Falda Kunduz Görmek Ne Demek?

Falda kunduz görmek yorumu ilk olarak fincanda bakılacak olursa fal sahibinin etrafında kurnaz kişilerin olmasına ve tabakta kunduz görmek ise fal sahibinin bir alışverişinde kandırılmasına yorulur.

Kahve Falında Büyük Kunduz

Kahve falında görülen büyük bir kunduz fincan ya da tabakta çıkması fark etmeksizin büyük bir aşka yorulur. Eğer fal sahibi yalnız ise yakın zamanda büyük bir aşka başlar. Birlikteliği var ise de aşklarında tutku artar.

Falda Ters Kunduz

Falda ters kunduz görmenin anlamı, fincan falında aşk hayatında bazı olumsuzlukların yaşanmasına tabak falında ters kunduz çıkması aşk hayatında iletişim kopukluklarından dolayı sorun yaşanmasına işaret etmektedir.

Falda Beyaz Kunduz Çıkması

Fal yorumcularına göre tabak falında beyaz kunduz çıkması işlerin yolunda gitmesini anlatır. Fincan falında beyaz kunduz çıkması yorumcular tarafından bir takım sıkıntıların sona ermesini ve rahata kavuşmayı temsil eder.

 

False