GeriKahve Falı Falda Boğa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Boynuzlu, Koşan, Kızgın, Hane İçinde, İki Ve Üç Boğa Çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Boğa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Boynuzlu, Koşan, Kızgın, Hane İçinde, İki Ve Üç Boğa Çıkması

Falda Boğa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Boynuzlu, Koşan, Kızgın, Hane İçinde, İki Ve Üç Boğa Çıkması

"Etkileyici varlığı ve erkekliği nedeniyle Boğa, birçok eski kültür için vazgeçilmez bir idol olmuştur. Falda görülen boğa sembolü, erkeklik ve dövüşme ile bağlantılıdır. Peki, genel olarak falda boğa sembolleri ne anlama gelir detayları ile derledik."

Boğa falda, bolluğun gerekli bir işaretidir.

FALDA BOĞA GÖRMENİN ANLAMI

Falda boğa görmenin anlamı, kararlılık, enerji, bolluk ve bereket ile tasvir edilir. Tarih öncesi çağlardan günümüze uzanan astroloji ve astronominin içerisinde de yer alır. Gücü simgeleyen bir hayvan olarak boğa, dünya çapında tapılan birçok eski dinin konusu oldu. Hem güneş hem de ay burcu olan boğa, adını en eski takımyıldızlardan biri olan Toros'a vermiştir.

FALDA İKİ YA DA DAHA FAZLA BOĞA ANLAMI

Falda birden fazla boğa görmek, yeniden doğuş mevsimi olan baharı simgeleyen tarım takvimiyle bağlantılıdır. Zenginlik ve bolluğun sembolü olarak görülen boğa, tanrıların iyi niyetini güvence altına almayı umarak antik ritüeller sırasında genellikle kurban edilmiştir. Ayrıca inatçılık, gaddarlık, tiranlık, vahşet sembolü olarak bilinir.

FALDA KIZGIN BOĞA ANLAMI

Falda kızgın bir boğanın anlamı, görünür bir sorun demektir! Aşk alanında, bir ilişkiniz varsa, partnerinizle bir anlaşmazlık olacağı anlamına gelir. Diğer yandan tavrınızı değiştirmeniz gerektiğine, sorunlarınızı nasıl çözeceğinize delalet eder. Vizyon, zorluklarla yüzleşmeniz ve onlardan kaçınmanız gerektiğini söylemektir.

FALDA OTURAN BOĞA ANLAMI

Falda oturan boğa anlamı, genellikle işle ilgilidir. Bu nedenle, rekabetin farkında olmanız gerekir. Girişiminizde başarılı olacağınızın bir hatırlatıcısıdır. Eğer bu hayale sahipseniz, yeni bir durumda şansınızı deneyin veya zaten bir planınız varsa sevinin ve hemen gerçekleştirin. Planınızın sonuç getireceğine de işaret eder. Bu yüzden fikir alışverişinde bulunmak ve yeni bir şeyler denemekten de çekinmeyin. Başka bir olası yorum, beklenmedik bir hediye alacağınızdır. Bu hediye daha önce kendi kazancınızla alamadığınız, içinize oturmuş bir şey olabilir.

FALDA YÜRÜYEN BOĞA ANLAMI

Falda yürüyen boğa anlamı, denemeye cesaret ederseniz bir sorunu çözebileceğinize işaret eder. Bu, durumu iyi idare etmenin yollarını her zaman bulabileceğiniz anlamına gelir. Özellikle geçmişte yanlış anlaşılmalar yaşamış kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiği bilmelisiniz. Birinin intikam almak istediğini ve o kişinin bunu gerçekleştirmeye çalışacağını sembolize eder.

FALDA KOŞAN BOĞA ANLAMI

Falda koşan boğa anlamı, iyi zaman geçirmeye yorumlanır. Hayatınızın istikrar ve güvenliğe kavuşacağının bir işaretidir. Yakında finans sektöründe bir refah aşamasına gireceğinizi gösterir. Diğer yandan bu uğurda kararları nasıl ele aldığınızı gözden geçirmeniz gerekir. Genel olarak, insanların size karşı tutumunuzdan rahat hissetmeleri için kesin bir karar vermelisiniz. Bu nedenle, yaptığınız eylemlerin kararlı ve objektif olarak verdiğiniz kararla tutarlı olup olmadığını görmeniz en doğrusu olacaktır.

FALDA ŞİŞMAN BOĞA ANLAMI

Falda şişman boğa anlamı, komplikasyonlarla dolu çalkantılı bir döneme işaret eder. Aynı zamanda dikkatli olmanız gerektiğine de işaret eder çünkü beklenmedik sorunlar çıkabilir. Sorunları kısa zamanda aşabilmek tamamen size bağlıdır. Durumu nasıl kontrol edeceğiniz ile alakalıdır. Kontrolünüzden çıkmak bir şeyler varsa güçlü bir kimseden, bir erkekten yardım almanız gerektiğine de yorumlanabilir.

FALDA YAŞLI BOĞA ANLAMI

Falda yaşlı boğa anlamı, hedeflerinizi nasıl ele aldığınız, onlara nasıl ulaştığınız ile ilgilidir. Dolayısıyla boğa görmek, iş hayatında eğleneceğinize, sizi başarıya götürecek kesin kararlar alacağınıza delalet edebilir. Bununla birlikte, aşk ilişkinizde anlaşmazlık anlamına da gelebilir. Yaşlı boğa bir bakıma yaşlı ve çekilmez bir erkeğe delalet eder. İlişkide olduğunuz kişinin ya da sizin babanız olabilir. Bu her kimse ilişkinize pek iyi bakmıyor ve istemiyor demektir.

FALDA BOĞA KAFASI YA DA BOYNUZU ANLAMI

Falda boğa kafası anlamı, güneş enerjilerinden ve yaşamdan bahseder. Hedeflerinize azim ile nasıl ulaşmaya çalıştığınızla ilgilidir. Boğa boynuzu ise beklentilerinize ulaşmaya çalıştığınızda tutumunuzu yeniden düşünmeniz gerektiğine yorumlanır.

False