GeriKültür Sanat En İyi Süper Güç Dizileri - En Çok İzlenen Süper Güçlü Kahraman Dizileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Süper Güç Dizileri - En Çok İzlenen Süper Güçlü Kahraman Dizileri

En İyi Süper Güç Dizileri - En Çok İzlenen Süper Güçlü Kahraman Dizileri

"Dünyada en çok izlenen dizi ve film içerikleri arasında süper güçlü kahraman temaları ilk sıralarda gelmektedir. Süper güçlü kahramanların yer aldığı yapımlar her zaman için ilgiyle izlenmektedir. Sizler için en iyi süper güç dizileri - en çok izlenen süper güçlü kahraman dizileri hakkında tüm detayları ile derledik."

Film izlemeyi seven kişiler olduğu gibi dizi izlemeyi de seven çok sayıda insan bulunmaktadır. Özellikle dizilerin içeriklerine göre insanların tercih yaptıkları görülmektedir. En yaygın izlenen diziler ise süper güçlü kahraman karakterlerin yer aldığı diziler olarak bilinmektedir. Çünkü bu yapımlarda aksiyon, macera, bilimkurgu, komedi ve daha birçok farklı unsuru bulmak oldukça kolaydır. 

En iyi Süper Güç Dizileri - En Çok İzlenen Süper Güçlü Kahraman Dizileri 

The Flash 

Titans 

Loki 

The Boys 

Legıon 

The Flash 

En popüler süper güçlü kahraman dizilerinden birisi The Flash adlı yapımdır. Batman ve Superman'i buluşturan bir yapım olan Adalet Birliği filminde The Flash'ın ana karakteri de yer almıştır. The Flash dizisinde, inanılmaz hızlı bir şekilde hareket eden kahramanımız birçok macera yaşıyor. Ayrıca bu dizi en çok izlenen dizilerden birisi olarakta büyük bir ilgi görmüştür. 

Barry Allen, bir yıldırım kazası ile talihsiz bir olay yaşar. Ancak bu durum ona süper hızlı hareket edebilme yeteneği kazandırır. Bary Allen, artık Flash karakteri ile inanılmaz işlere imza atacaktır. 

The Flash adlı yapımda Grant Gustin, Danielle Panabaker ve Candice Patton gibi popüler oyuncular görev almıştır. 

Titans 

Aksiyon dolu bu fantastik yapımda birçok süper kahramanı görmek mümkündür. Çünkü genç süper kahramanlar çok güçlü bir ekip kurarlar. Korkusuz olan bu ekip Dick Graydon önderliğinde tehlikeli ve fantastik bir maceraya adım atacaktır. 

Yönetmen koltuğunda Greg Berlanti'nin olduğu dizinde Brenton Thwaites, Teagan Croft ve Anna Diop oynamaktadır. 

Loki 

Avengers ekibi ile mücadele ettikten sonra kardeşi Thor'la arasını düzelten Loki onu kurtarmak için Thanos'a karşı kendisini feda eder. Loki'nin ölümü Thor'u derinden sarsar. Ancak Avengers ekibi dünyayı kurtarmak için geçmişe gittiklerinde Tesseract Loki'nin eline geçer ve böylece ortadan kaybolarak kayıp bir zamana gider. Geldiği zamanda ise birçok Loki'nin farklı versiyonları ile karşılaşacaktır. 

İyiyle kötü arasında gidip gelen süper güçlere sahip Loki'nin dizisi oldukça popüler olmayı kısa bir zamanda başarmıştır. Başrollerde ise Tom Hiddleston, Wunmi Mosaku ve Owen Wilson gibi yıldızların olduğu görülmektedir. Film karmaşık ve fantastik bir hikaye üzerinden gittiği için dikkatli bir şekilde izlemek gerekmektedir. 

The Boy 

Çizgi romandan uyarlanmış olan bu yapım en başarılı dizilerden olmayı bilmiştir. The Boys dizisinde süper kahramanların söz dinlemesi için özel bir ekip harekete geçiyor. Bu CIA ekibi ve süper kahramanlar ile ilerleyen hikaye oldukça iddialı bir yapımdır. 

Aksiyon ve fantastik türünde iyi bir örnek olan yapımda Karl Urban, Jack Quaid, Chace Crawford ve Erin Moriarty gibi isimler yer almaktadır. 

Legion 

Marvel'ın efsane serisi olan X-Men'deki evren Legion dizisinde karşımıza çıkmaktadır. Başrollerde ise Dan Stevens, Rachel Keller ve Aubrey Plaza gibi isimlerin yer aldığı görülmektedir. 

 Fantastik ve aksiyon unsurları eşliğinde ilerleyen yapımda çok başarılı oyunculuklar bulunmaktadır. Zaten X-Men evreni oldukça sevilen ve bilinen bir evrendir. Bu harika evreni Legion dizisinde her an yaşamak mümkündür. Filmde baş karakter ise David Haller'dir. Hastalıklı birisi gibi görünen David'in aslında çok özel yetenekleri bulunmaktadır. Legion filmi bu hikaye üzerinden ilerleyerek harika bir dizi izlemenize yardımcı olmaktadır.

 

 

 

False