GeriEtkinlik Rehberi Bodrum Müzik Festivali 15. Yılında!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bodrum Müzik Festivali 15. Yılında!

Bodrum Müzik Festivali 15. Yılında!

"Bu yıl 22-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bodrum Müzik Festivali, 15. yılında yine müzik dünyasının yıldızlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Dört gün boyunca sürecek festivalde, Türkiye ve dünyadan ünlü isimler müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak."

Bu yıl, 22-25 Ağustos tarihleri arasında 15.’si gerçekleştirilecek olan festivalin açılış konserinde, Fazıl Say’a; kariyer basamaklarını hızla tırmanan dikkat çekici şef Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Festivalde, İbrahim Yazıcı yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın viyolonsel sanatçısı Pablo Ferrández’e eşlik edeceği ve Say’ın Umut Senfonisi’nin Türkiye prömiyerinin yapılacağı konser de dikkat çekiyor.

Bodrum Müzik Festivali dört gün boyunca, Fazıl Say, Pablo Ferrández, Ksenija Sidorova, Karsu, Elvin Hoxha Ganiyev, Vassilis Varvaresos, Sara Ferrández, Umut Sağlam, Kerem Tunçer, Orkun Pala ve Barok Bostancı’nın kurduğu Quartet Parantez, Faruk Kalaycı, Francesco Tristano, Korhan Futacı, Jess Gillam, Zeynep Özsuca ve Mert Fırat gibi sanatçıları ağırlarken, aynı zamanda Bilkent Senfoni Orkestrası, Olten Filarmoni Orkestrası ve Finlandiya’nın olağanüstü tango yorumlarıyla ünlü armonika grubu Sväng gibi topluluklara da ev sahipliği yapacak.

False