GeriModa Trendleri 8 Adımda Stil İkonu Olmak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

8 Adımda Stil İkonu Olmak

8 Adımda Stil İkonu Olmak

"Harika görünmek ve stilinizle öne çıkmak mı istiyorsunuz? Bu tüyolarla moda dünyasına etkileyici bir giriş yapacaksınız."

1. Adım: Giyinmeyi bilmek önemli. Moda dergilerini her ay takip etmelisiniz, blog, pinterest ve instagram her daim radarınızda olmalı. Stil önerileri , moda hakkında yazılar okumalı, gördüğünüz fotoğraflar size ilham vermeli. Buna göre yaşam tarzı ve vücut tipinize göre gardırobunuzu oluşturacaksınız. Burada dikkat etmeniz nokta, gördüğünüz stilleri birebir kopyalamak değil, sadece ilham almak.

8 Adımda Stil İkonu Olmak

2. Adım: Bir kağıt kalem alıp, görünüşünüzü tasvir edecek sıfatları listeleyin. Moda dergilerinde bahsedilen kelimeler ile karşılaştırın; yazdıklarınıza tam uyuyorsa doğru yoldasınız demek!

3. Adım: Karıştırın. Farklı tarza ait parçaları bir arada kullanın. Mesela ofis stilinizde sneaker ayakkabı tercih edin, şık bir elbisenin üstüne deri ceket giyin. Gotik, kolejli, elegan.. Hangi stil olursa olsun “mix and match” özgürüğü sizde!

İkinci el elbise fırsatları için tıklayın.
İkinci el deri ceket fırsatları için tıklayın.
İkinci el sneaker fırsatları için tıklayın.

8 Adımda Stil İkonu Olmak

4. Adım: Gardırobunuza bakın ve artık giymediğiniz ya da şimdiye kadar hiç kullanmadığınız kıyafetleri çıkarın. Çıkardığınız kıyafet ve aksesuarlar ile vedalaşma zamanı. Çünkü hepsini satışa çıkaracaksınız, böylece yenileyeceğiniz stiliniz için nakit kazanç elde edeceksiniz. Kulağa motive edici geliyor değil mi?

Kıyafetlerinizi Modacruz’da hemen satmaya başlamak için tıklayın.

8 Adımda Stil İkonu Olmak

5. Adım: Sahip olduğunuz parçalarla birlikte kullanabileceğiniz yeni aksesuarlar satın alın. Fular, kolye, bileklik, saat... Detaylar önemlidir. En sade kıyafetleriniz bu aksesuarlar ile zenginleşecek.

İkinci el aksesuarlar için tıklayın.
İkinci el takılar için tıklayın.

6. Adım: Bir kaç lüks markalı ayakkabıya yatırım yapın. Düşük kaliteli ürünlerden sakının. Unutmayın siz ucuz değil, şık olmak istiyorsunuz. Bilinçli bir tüketici olarak, gösterişli, kaliteli markalara ikinci el yani daha makul fiyatlarla sahip olun.

İkinci el lüks marka bot ve çizme fırsatları için tıklayın.
İkinci el lüks marka stiletto fırsatları için tıklayın.

8 Adımda Stil İkonu Olmak

7. Adım: Makyaj! İhtiyacınız yok diye düşünmeyin. Doğal görünmenizi sağlayacak makyaj malzemelerini ve kaliteli cilt ürünleri satın alın. Eczanelerden ve promosyon markalardan tercih edebilirsiniz.

8. Adım: Saçınız önemli. Kaliteli saç bakım ürünlerine yatırım yapın. İyi şampuanlar yıpranmış saçlarınızı düzeltir. (Eğer saçınızı son 2 ay içinde kestirmediyseniz, kuaför zamanı!) Yüz şeklinize göre farklı bir saç kesimi yaptırın. Saçınıza göre kaç günde yıkamanız gerektiğini test edin.

Bu adımların en önceliği ise pozitif olmanız; tavrınız, duruşunuz bunu belli etsin. Önemli olanın iç güzellik olduğunu, bir stil ikonu olmak için yalnızca dış güzelliğin yeterli olmadığını asla unutmayın! :)

False