GeriAstro Gündem 30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

"30 Temmuz-05 Ağustos haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu? Uzman Astrolog Aygül Aydın'dan haftalık burç yorumunuzu okuyun..."

30 Temmuz-5 Ağustos Koç Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili Koçlar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu haftanın hepimize güzellikler getirmesini diliyor ve bu haftanın özellikle yeni başlangıçlar yapma konusunda oldukça başarılı geçebileceği gözüküyor. İş hayatında almak istediğiniz yeni kararları hafta ortasından sonra uygulamaya geçirmeniz sizin için daha kolay olabilir. Çünkü hafta başı daha gergin ve başa çıkılmaz enerjiler mümkün olduğu için kararlarınızı özellikle çarşambadan sonraya ertelemeniz daha isabetli olacaktır. Özel yaşamınızda ise artık ilişkinizin rayına oturduğunu bütün sorunları kolaylıkla halledebildiğinizi görebilirsiniz. Bekar koçlar ise kendilerini yapmam dediği şeyleri yaparken bulabilirler. Özellikle bu bir evlilik ile ilgili kararlarının değişmesi önünde olabilir. Finansal konularda ise artık önünüze daha güzel fırsatların çıktığını ve her şeyin sıkıntılı günlerden sonra gelen bir ilkbahar yağmuru gibi olduğunu düşünebilirsiniz. Burada önemli olan fırsatları kaçırmamanız ve gereken zamanda doğru hamleyi yapmanız yönünde olacaktır. Hafta sonu uzun zamandır görmek istediğiniz bir akrabanızı ziyaret amacıyla kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Yaşadığım onca sıkıntıya rağmen kendime ve yaşama olan inancımı hiç bir zaman kaybetmedim."

30 Temmuz-5 Ağustos Boğa Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili boğalar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu hafta kendinizi bazı kararlar alırken görebilir özellikle çalışma hayatınızda sizin yoran yükümlülüklerden minimum düzeyde stres almak adına kolaylaştırıcı çözümler bulabilirsiniz. Yeni keşfettiğiniz bazı durumlar sizlere büyük kolaylıklar sağlayabilir. Aynı zamanda bu yeni bulmuş olduğunuz yöntem ile çalışma arkadaşlarınızın da sorunlarına pratik çözümler bulabilirsiniz. Finansal konularda başarmak istediğiniz konularla ilgili birkaç kişiye fikir danışmak sizin faydanıza olabilir. Çünkü bu konuda deneyimli kişiler sizin göremediğiniz ince ayrıntıları tespit edebilirler. Özel yaşamda ve aile ortamında ise kendinizi ifade etmek istediğiniz konular üzerine duygusal konuşmalar yapabilir ve ne demek istediğinizi karşı tarafa daha somut bir şekilde aktarabilirsiniz. Bekar boğalar ise heyecan verici tanışmalar yaşayabilirler. İlk etapta kalbinizi fazlasıyla titreten bu tanışma ileriki günlerde de sizi etkisine alacak gibi gözüküyor. Hafta sonu ise ertelediğiniz bazı işler üzerine sorumluluk almanız gerekebilir.


Haftanın mottosu: “Güzel düşündükçe hayatımda hep güzel şeyler oluyor. Yaşamayı ve insanlara faydalı olmayı seviyorum."

30 Temmuz-5 Ağustos İkizler Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Sevgili ikizler hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu hafta kendinizi bazı konularda tereddütlü ve endişeli hissediyor olabilir özellikle finansal konularda geleceğinize ilgili kararlar vermekten çekiniyor olabilirsiniz. Bu hafta belli bir karar almaktan uzak durarak bazı şartların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Çünkü şu an yaşamış olduğunuz bazı kırgınlıklar ve sorunlar geçmişte yapmış olduğunuz bazı hataların önünüze gelmesi şeklinde yorumlanabilir. Sizlere tavsiyem bu hafta özellikle içsel konularda kendinizi bir an durup sorguya çekmeniz ve neden böyle olduğu konusunda fikir yürütmeniz olacaktır. Her zaman hatayı başkalarında aramamız doğru olmaz. Mutlaka olayların bazı durumlarda can yakıcı olması bizim de yaptığımız fakat o an göremediğimiz hatalar yüzündendir. Gökyüzü bu hafta sizlere özellikle bu konularda oturup düşünmenizi ve sakinlikle soruları kendinize yöneltmenizi tavsiye ediyor. Özel yaşamda ise partnerinizin desteğine ihtiyaç duyabilir ve aynı zamanda ailevi konularda daha sevgiye dayalı ilişkiler kurma konusunda istekli olabilirsiniz.

 

Haftanın mottosu: “Bazı konularda yaptığım hataları kabul artık kabul ediyorum ve derslerimi alıyorum”

30 Temmuz- 5 Ağustos Yengeç Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili yengeçler hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu hafta kendinizi oldukça heyecanlı ve sevinçli hissedebilir fiziksel enerji gerektiren bütün işlerde başarı sağlayabilirsiniz. Bu hafta özellikle evli olan ve çocuklarının eğitimi ile yakından ilgilenenler için sürpriz haberler gözüküyor. Hiç ummadığınız bir haber karşısında fazlasıyla şaşırabilir ve planları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu olay aynı zamanda sizlere önemli bir farkındalık yaşatarak bundan sonraki planlarınızı daha somut olaylar üzerine koruma yönünde fikir verebilir. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir seyahat programı düzenleyebilir ve işlerinizi bir müddet askıya alabilirsiniz. Aynı zamanda ev ve aile ortamında heyecanlı bir bekleyiş söz konusu olabilir. Kısacası bu hafta her türlü duygular iç içe geçmiş olarak yaşanabilir ve yaşamınızda olan her şeye şükredebilirsiniz. Hafta sonu ise bekar yengeçler için sürpriz tanışmalar ve heyecanlı bir bekleyiş söz konusu olabilir. Ön yargılarınıza yenik düşmeden sevgiyi olağan şekliyle kabul ettiğiniz zaman duygusal dünyamızın da o yönde değiştiğini görebilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Hayatı kontrol etmektense olduğu gibi yaşamak ve her anı mutlulukla geçirmek hiç de zor değilmiş."


30 Temmuz- 5 Ağustos Aslan Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Sevgili aslanlar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu hafta kendinizi oldukça enerjik ve heyecanlı hissedebilir ve hayatınızda bir takım değişiklikler yapma arzusunda hareket edebilirsiniz. Özellikle yaşadığınız alanı değiştirmek veya birtakım yenilikler yapma heyecanı ile hareket etmek istediğiniz gözüküyor. Arkadaşlarınızla beraber güzel vakitler geçirmek için planlar yapabilir ve onlarla uzun uzun sohbetler edebilirsiniz. Bugünlerde kafanıza çokça takılan bazı görünüş değişikliği yapmak için kolları sıvayabilir özellikle sağlıkla ilgili bir konuda acele edebilirsiniz. Özel yaşamla ilgili durumlarda ise katı tutumunuz değişmeyecek gibi gözüküyor. Oysaki geçmiş tecrübelerden yola çıkarak ve hatalarınızı kabullenerek ilerlerseniz önünüze çıkan fırsatları görebilir ve mutlu olacağınız bir kişiyle beraber olabilirsiniz. Ciddi bir beraberlik olanlar evlilik yolunda ilk adımını atabilirler. Finansal konularda ve özellikle ticaretle uğraşanlar için güçlü iletişimler sayesinde gerçekleşecek büyük bir kazanım elde edilebilir. Hafta sonu ise düğün ve benzeri organizasyonlara katılabilir ve burada eski dostlarınızla birlikte güzel vakitler geçirebilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Bazı konularda kendimi ve düşüncelerimi değiştirmeyi başarabilirsem sanki hayatım daha güzel ilerleyecek gibi."

30Temmuz- 5 Ağustos Başak Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili başaklar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bugünün hepimize güzellikler getirmesini diliyor özellikle finansal konularda yapmak istediğiniz atılımlarla ilgili hevesli olacağınız gözüküyor. Geçmişte yapmış olduğunuz bazı sözleşmelerin vaadi gereği borç bulma konusunda kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz. Aynı zamanda partnerinize de bu konuda destek olmanız beklenebilir. Çocukları olan ve eğitim ile ilgilenen başaklar için yeni bir başlangıç yapma hevesi sizleri yeni kararlar almaya yönlendirebilir. Ailevi konularda ise kardeşler arasında olan kırgınlık nedeniyle kendinizi yalnız hissediyor ve bir yandan da vicdani yönden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz. Bütün bu kırgınlıklara son vermek amacıyla hafta sonuna doğru güzel bir organizasyon düzenleyerek barışma yönünde bir adım atabilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Bazı şeyleri gereğinden fazla büyütüyor oluşum gerçekleri görmeme engel oluyor."

30 Ağustos- 5 Temmuz Terazi Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili teraziler hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a başladığımız bu hafta kendinizi geçmişi sorgularken bulabilir ve aslında o dönemlerde ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayabilirsiniz. Zaman geçtikçe ne kadar fırsatlar kaçırdığınızı ve bile bile bazı fırsatları da görmezden geldiğinizi düşünerek kendinizi iç sorguya çekebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren bu etkilerin geçeceği ve kendinize yeni amaçlar edineceğiniz gözüküyor. Özellikle geçmişte yaptığınız hatalar konusunda ders alarak yeni hedeflerinizi belirlemeniz ve finansal konularda kendinizi sağlama alacağınız ek gelirler bulmak niyetinde olabilirsiniz. Ailevi konularda ise kardeşlerle olan bağlarınızda birtakım gerilimler yaşanabilir. Her zaman alttan alan taraf olmak istemeyebilirsiniz. Ancak bazı durumlar vardır ki ne olursa olsun haklı olmak işe yaramaz. İşin içine kırgınlık ve küslükler giriyorsa ve bu bize mutsuzluk şeklinde geri dönüyorsa haklı olmanın ne önemi olabilir ki? Duygularınız bu şekilde ilerlerken bekar teraziler için yepyeni bir dönemin açılacağı müjdesini verebiliriz. Karşınıza çıkan kişiler sizlere gerçek sevgiyi verme konusunda oldukça cömert davranabilirler. Yeter ki siz görmeyi bilin. Hafta sonu itibariyle sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak niyetinde hareket edebilir ve kısa bir seyahat programı düzenlemek isteyebilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Niyetin ne olursa olsun her zaman iyilikten yana ol. Çoğu zaman kaybedebilirsin ama uzun vadede hep kazanan sen olursun."


30 Temmuz- 5 Ağustos Akrep Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili akrepler hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu güzel haftaya gayet enerjik ve sağlıcakla başladığınızı söyleyebilir özellikle finansal konularda büyük bir atılım yapacağınızı müjdeleyebiliriz. Her şeyin sizin fırsatları görmenize bağlı olarak ilerleyen bu şansı elde edip kullanmanız gelecekte güzel yatırımlar yapmanıza yardımcı olacaktır. Ancak bazı konularda şüpheci davranabilir ve olmadık sebeplerden ötürü motivasyonunuzu düşürebilirsiniz. Bu gibi hisler arasında gelip giderken ailevi konularda da uzun zamandan beri yaşamış olduğunuz sıkıntıların bitiyor olması sizleri yaşama karşı değiştirebilir ve her şeyden daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru eşinizin ailesine yardımcı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle yatırım planları veya miras yoluyla elde edilen kazanımlar yönünden onlara fikir vermeniz ve öncü olmanız beklenebilir. Bekar akrepler ise uzun ve ciddi bir birliktelikten sonra evlilik kararı alabilir ve bu konuyu ailelerine taşıyabilirler. Hafta sonu ise planladığınız bir konunun ertelenmesi söz konusu olabilir.


Haftanın mottosu: “İstediklerime kavuşmanın gayreti içinde olsam da artık yaşama karşı daha kararlıyım.”

30 Ağustos- 5 Temmuz Yay Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili yaylar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu haftanın sizlere güzellikler getirmesini diliyor ve bir an önce kaybolan neşenizi tekrar canlandırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanızı diliyoruz. Bugünlerde yaşamış olduğunuz bazı kırgınlıklar ve küslükler hafta ortasından itibaren yerini yeni ve daha güzel enerjilere bırakıyor olabilir. Bu tamamen size bağlı olarak ilerleyen fırsatları görmeniz gereken durumlar üzerine olacaktır. Çünkü siz her ne kadar görmek istemeseniz de sürekli aynı fırsatları kaçırıyor olmanız sonradan pişman olmanıza neden oluyor. Özellikle perşembe gününden itibaren kendinizi toparlayacağınız ve bir an önce yeni hedefler belirleyeceğiniz gözükmekte. Özel yaşamda daha derli toplu olma ve ilişkinizi bir düzen içerisinde sürdürme isteğiniz karşı taraftan da olumlu tepkiler almanıza neden olabilir. Ciddi birliktelikleri olanlar ise bugünlerde ileriye yönelik kararlar alma aşamasında kendilerini cesaretli hissedebilirler. Finansal konularda bazı harcamalar yapma isteğiniz özellikle yaşam alanınızı yenileme gibi durumlar maddi dengenizi bir anlığına sarsabilir. Hafta sonuna doğru ise sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir.


Haftanın mottosu: “Yaşadığım her günün değerli olduğunu biliyorum ve kaybolan neşemi tekrar geri getirmeyi amaçlıyorum."

30 Temmuz- 5 Ağustos Oğlak Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili oğlaklar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a başladığımız bu hafta hepimize güzellikler getirmesini diliyor ve finansal konularda başarı sağlamanız için gereken mücadeleyi fazlasıyla gösterebileceğinizi belirtiyoruz. Bu hafta özellikle sizin için önemli olan konular finansal yatırımlar ve maddi konular üzerine odaklı olacaktır. Uzun zamandan beri üzerinde çalışmış olduğunuz konuları ince detaylarına kadar gözlemliyor ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorsanız biraz daha zaman harcamanız gerektiğini söylemeliyim. Çünkü ilgilendiğiniz işle ilgili biraz daha araştırmacı olmanız ve zamana bırakmanız önünüze daha güzel fırsatların çıkmasını sağlayabilir. Aile büyüklerine yardım etmeniz gereken bazı durumlar oluşabilir. Özellikle sağlık ile ilgili konularda destek vermeniz ve onların yanında olmanız gerekebilir. Özel ilişkilerle ilgili ise evli olanlar için partnerlerine daha anlayışlı olmaları gereken bir süreç başlıyor. Çünkü duygusal anlamda onların yüklerini omuzlamanız gerekebilir. Bekâr oğlaklar ise bazı endişeler yüzünden gelecekle ilgili kararlar almaktan çekinebilirler. Hafta sonu ise aile bireylerinin hep birlikte olacağı bir yerde toplanmak amacıyla kısa bir seyahate çıkabileceğiniz gözüküyor.


Haftanın mottosu: “Amaçlarıma ulaşmak için daha gayret etmeli ancak gelecekle ilgili karamsar düşüncelerimden vazgeçmeliyim."


30 Ağustos- 5 Temmuz Kova Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili kovalar hem yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu hafta sizlere finansal konularda ve ailevi durumlarda bazı farkındalıklar yaşatacağı ve hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığı düşüncesini kabul ettirecek gibi gözükmekte. Özel yaşamda geçmişten beri süregelen bazı sıkıntıların nedenini karşı tarafta aramak yerine kendinizde aramak eğiliminde olabilirsiniz. Birçok düşüncelerinizde değişim yaşanacağı zihninizde bazı soruların cevaplarını daha iyi anlayabileceğiniz yeni bir döneme giriş yapıyor üzeresiniz. Bu sebeple bu hafta özellikle duygusal olarak gelgitler yaşayabilir, karar gerektiren durumlarda zorlanabilirsiniz. Sözün kısası hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağı daha farklı bir düşünce sisteminin geçerli olacağı ve buna bağlı olarak yaşamınızda da büyük değişimler yaşanacağı aydınlık günlere doğru ilerlemektesiniz. Artık yaşadığınız olaylar değil kimin yanınızda olup olmadığı daha önemli olacak. Hafta sonu eş ya da partnerle beraber keyifli vakitler geçirmek adına kısa bir seyahat programı düzenleyebilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Düşüncelerim değiştikçe yaşamım değişiyor. Ben değişince dünyam da değişiyor."

30 Ağustos- 5 Temmuz Balık Burcu Haftalık Yorumu

30 Temmuz-05 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


Sevgili balıklar yeni bir haftaya hem de yeni bir Ay’a girdiğimiz bu hafta sizler için fırsatlarla dolu bir o kadar da heyecanlı geçecek bir haftanın başladığını söyleyebiliriz. Uzun zamandan beri uğraş verdiğiniz bir işle ilgili güzel haberler alabilir ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu zamana kadar yürütmüş oldunuz işinize ilgili önemli bir terfi elde edebilir bir kendinizi kariyer aksında yükseltebilirsiniz. Yine özel ilişkiler konusunda da bugüne kadar yapmış olduğunuz fedakârlıkların karşılığını alabilir ve partnerinizle birlikte güzel anlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta özellikle finansal konularda önemli bir kazanım elde edebilir ve karşınıza çıkan bir fırsatı hiç düşünmeden değerlendirebilirsiniz. Size de cazip gelen bu teklif karşısında vereceğiniz kararla birlikte yeni bir dönemin kapıları açılabilir ve gelecekle ilgili önemli bir yatırım gerçekleştirebilirsiniz. Ailevi konularda ise kardeşlerle aranızda maddi konular yüzünden bir takım fikir ayrılıkları yaşanabilir. Hafta sonu itibariyle ani çıkan bir plan değişikliği ile seyahatinizi başka bir yöne çevirmek durumunda kalabilirsiniz.


Haftanın mottosu: “Bugüne kadar her şey için çok sabrettim ve bekledim. Şimdi ise hayatıma giren her güzel şeyi cesaretle sahip olacağım.”

False