GeriAirfryer Tarifleri Airfryer karnabahar tarifi: Airfryer'da kokusuz karnabahar nasıl yapılır, kaç dakika?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Airfryer karnabahar tarifi: Airfryer'da kokusuz karnabahar nasıl yapılır, kaç dakika?

Airfryer karnabahar tarifi: Airfryer'da kokusuz karnabahar nasıl yapılır, kaç dakika?

Airfryer tarifleri pratiklik arayanlar için zamandan tasarruf etmenin en iyi yolu. Kokusundan şikayet edenlere, kızartma tadında bir airfryer karnabahar tarifi hazırladık. Peki, airfryer'da karnabahar nasıl yapılır, kaç dakika?

İşte kokusuz airfryer karnabahar tarifi malzemeleri ve yapılışı...

Airfryer Karnabahar Tarifi Malzemeleri

  • 1 adet orta boy karnabahar
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Airfryer'da Karnabahar Nasıl Yapılır?

Karnabaharı yeşil kısmını kesin ve çiçeklerine ayırın ve güzelce yıkayın.

Karnabaharları kuruttuktan sonra sosu hazırlayın.

Sosu için geniş bir kaba yumurta, yoğurt, mısır unu, kırmızı toz biber, karabiber, tuz ekleyerek karıştırın.

Karnabaharların her yerini harca bulayın.

Airfryer haznesine yerleştirin ve manuel ayarda 190°C de 15 dakika pişirin.

Dilerseniz yoğurt ile servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

False