GeriModa Trendleri Atkı, fular ve şal takmanın 5 harika yolu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Atkı, fular ve şal takmanın 5 harika yolu

Atkı, fular ve şal takmanın 5 harika yolu

"Atkı ve şallarımız, giysilerimize yeni bir soluk getirmenin her zaman en iyi yoludur. Bazıları yaratıcı olmak için pek çok seçenek sunmadığını söylese de aslında şallarımız, tüm aksesuarlarınız arasında en eğlenceli olanıdır. İşte fular, atkı ve şallarınızı kullanmanın küçük ama etkili 5 yolu..."

Bohem tarzı

Uzun fular ve atkılarınızı, en kolay şekilde, başınızı boynunuzun önünden başlayarak sarabilir, arkadan yanları çaprazlayarak, tekrar öne doğru kaldırdığınızda bohem bir tarz yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu parçaları, belinize sarıp bol elbiselerinizi veya tuniği canlandırabilirsiniz.

Kovboy tarzı

Bu, bugünlerde atkı takmanın çok popüler bir yolu, hem de sadece kızlar arasında değil… Erkeklerin de çok kullandığı bu model için, atkınızı üçgen yapın, kovboy stili aşağı doğru çevirin, arkada kalan kısmı çapraz bağlayın ve öne getirmek için şalınızı katlayın. Şalınız veya atkınız size tüm bu katmanları ve kırışıklıkları verecek kadar büyükse, bu şekli kolaylıkla yapabilirsiniz.  Ayrıca, kot pantolon, bot ve havalı bir deri ceketle harika bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Çanta aksesuarı

Fularınızı takmak istemediğinizde, çantanıza bağlayabilirsiniz. Son zamanlarda moda olan bu alternatif yöntemle hem şık hem de bir moda ikonu gibi görünebilirsiniz.

Romantik görünüm

Günlük tarzınıza romantik öğeler eklemekten hoşlanıyorsanız, fularlarınızla yeni bir dokunuş yaratabilirsiniz. Basitçe boynunuzun etrafına dolamaya, uçlarını öne doğru gevşek bırakıp ardından uygun bir kemerle kombinlemeye ne dersiniz? Ünlü tasarımcıların da çok kullandığı bu yöntemle yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

Saç bantı

Yeni moda bu saç bantlarıyla, saçınıza ahenk katabilir, aynı zamanda uzun süredir kullanmadığınız fularlarınızı değerlendirebilirsiniz. Böylelikle gün içinde saçınızın sizi rahatsız etmesine de izin vermemiş olursunuz.

False