GeriSebze Yemekleri Izgara sebzeler tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Izgara sebzeler tarifi

Izgara sebzeler tarifi

Fırın’da sebze şölenine hazır mısın?

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Yapımı için malzemeler

Malzemeler:

 

2 kabak
2 patlıcan
2 adet sarı dolmalık biber
2 adet kırmızı kapya biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik

 

Kullanılan ürünler;

 

·       Arçelik A Fry Ankastre Fırın

Izgara sebzeler tarifi Nasıl yapılır?

Tarif:

 

  1. İlk olarak kabak patlıcan ve biberleri yıkayın.
  2. Kabak ve patlıcanların kabuklarını soyup, halka halka dilimleyin.
  3. Biberlerin ise içini temizleyip birkaç parçaya bölün.
  4. Kurutmadan ve her tarafının en iyi şekilde pişmesini sağlayan yumuşacık sebzeler için patlıcan, kabak ve biberleri Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ ın A Fry Tel tepsisine dizip sebzelerin üzerine tuz ve kekik serpin.
  5. En son önceden ısıtılmış 200 derecelik Arçelik A Fry Ankastre Fırın’ da üzerleri kızarana kadar pişirin.
  6. Izgara sebzeleriniz hazır.

Afiyet Olsun!

Sponsorlu İçerik.