GeriÇorbalar Havuç Çorbası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Havuç Çorbası

Havuç Çorbası

Mucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Havuç Çorbası var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle...

Havuç Çorbası | Mucize LezzetlerMucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Havuç Çorbası var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle... (Sponsorlu İçerik)

Malzemeler: 

  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 adet soğan
  • 600 g doğranmış havuç
  • 2 sap kereviz sapı
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 5 su bardağı sıcak tavuk suyu
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak püresi
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Servis için bir paket krema

 

Tarifi:

  • Arçelik Ankastre Ocak’ta zeytinyağını kızdırın.
  • Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı ile doğranmış soğanları ekleyin ve sotelemeye başlayın.
  • Hemen ardından aynı soğanlar gibi çok iri olmayan doğranmış havuçları ekleyin.
  • 1 dakika kadar soteledikten sonra pirinci ekleyip söyle bir çevirin ve sıcak tavuk suyunu ekleyin.
  • Ardından kereviz sapı, sarımsak, tuz, karabiberi de ekleyin.
  • Havuçlar iyice yumuşayıp, pirinçler pişinceye dek tıkırdamada pişmeye devam etsin.
  • Herşey iyice piştikten sonra, Arçelik Rose Gold Etenity El Blender’ı ile çorbayı pürüzsüz hale getirin.
  • Servis kasesine koyduğunuz çorbaya 1 yemek kaşığı krema ekleyip servis edin.
  • Afiyet olsun!

 Sponsorlu içerik

 

Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle