Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
•Yarım paket fusilli makarna
•5-6 dal kuşkonmaz
•1 adet kırmızı kapya biber
•8-10 adet çeri domates
•3 yemek kaşığı zeytinyağı
•Yarım tatlı kaşığı tuz
•1 çay kaşığı karabiber
•1 çay kaşığı kekik
1 yemek kaşığı rende parmesan
Tarif:
1-Arçelik Ankastre Ocak’a bir tencere alıp suyu kaynatın.
2-Kaynayan suyun içine makarnayı atıp 5-6 dakika haşlayın.
3-Kapya biberleri küp küp doğrayın.
4-Domatesleri ikiye kesin, kuşkonmazları da 3-4 parmak kalınlığında doğrayın.
5-Yine Arçelik Ankastre Ocak’a aldığınız bir tavanın için zeytinyağını ekleyin.
6-Doğradığınız kuşkonmaz, domates ve biberleri tavada soteleyin.
7-Üzerine tuz, karabiber ve kekiği ekleyin.
8-Haşlanan makarnayı süzün ve üzerine sotelediğiniz sebzeleri ekleyin.
9-Makarnayı iyice karıştırın.
10-Üzerine rende parmesanı ekleyip servis edebilirsiniz.
11-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik