GeriSağlıklı Yaşam Şalgam kaç kalori? 100 gram şalgam besin değerleri ve kalorisi...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şalgam kaç kalori? 100 gram şalgam besin değerleri ve kalorisi...

Şalgam kaç kalori? 100 gram şalgam besin değerleri ve kalorisi...

"En çok sevilen içecekler arasında şalgam da bulunuyor. Şalgam tüketmeyi seven kişiler, besin değerlerini öğrenerek bilgi sahibi olmak istiyor. Çok tüketilmesinin herhangi bir kilo alımına neden olup olmadığını öğrenmek adına, kalori miktarları araştırılıyor. Bireyler şalgamın kalori hesabını yapmak için bilgi sahibi olmak istiyor. Şalgam kaç kalori? 100 gram şalgam besin değerleri ve kalorisi hakkında detayları derledik."

Şalgam ürünü pek çok yiyecekler tüketilebilen bir içecektir. Herkesin çok sevdiği şalgam içeceğinin sahip olduğu bir kalori miktarı bulunuyor. Şalgam içeceği içerisinde 37,5 kalori bulunuyor.

 Şalgam Kaç Kalori?

 Kilo sorunu yaşayan kişiler şalgam içeceğinin içerisindeki kaloriyi araştırabiliyor. Özellikle gün içerisinde çok şalgam tüketenler kalori miktarını hesaplamak istiyor. Kilo vermek isteyen kişiler de şalgam hakkında besin değerleri için araştırma yapabiliyor. 100 gram şalgam içerisinde 37,5 kalori yer alıyor.

 Şalgam Besin Değerleri ve Kalorisi

 100 gram şalgam içeriğinde 37,5 kalori ve 0,2 gram oranın yağ bulunuyor. Yağ oranı düşük olan şalgam içerisinde 9 gram karbonhidrat ve 1,1 gram da protein bulunuyor.

 

False