GeriBeslenme Önerileri Kalp bisküviler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kalp bisküviler

Kalp bisküviler

"Lezzeti kadar görselliğe de önem veren bayanlar için idealbir tarif!"

Malzemeler

Yarım su bardağı toz şeker
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Az marmelat
3 su bardağı un
1 su bardağı pudra şekeri
1.5 su bardağı toz badem
1 çay kaşığı vanilya

Yapılışı

Marmelat dışındaki tüm malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur yapın. Hamuru merdane ile açıp, kalp kalıbıyla veya çay bardağıyla kesin. 180 C’de yarım saat kadar pişirin. Soğuduktan sonra yarısının üzerine marmelat sürün. Diğer yarıyı marmelatlı bisküvilerin üzerine kapatıp, pudra şekeri serpin.

Elmalı kek tarifi için tıklayın!

False