GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 23 Haziran Salı Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 23 Haziran Salı Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 23 Haziran Salı Günlük Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın 23 Haziran günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 23 Haziran Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 23 Haziran'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 23 Haziran 2020 Salı günü burç yorumlarınız..."

23 Haziran Koç burcu yorumu

Gelecekte size önemli kazanımları getirecek fırsatlara cesaretle adım atabilirsiniz. Elinize gelen bilgilere dikkat edin nasıl kullanacağınızı biliyor olmanız önem arz ediyor olacak. Aile içinde bazı sorunlarla yüzleşmeniz ve ileriye yönelik çözümsel davranmanız gerekmekte. Olayların üstünü örterek ilerlemeniz ve görmezden gelmeniz hiç ummadığınız bir anda öfke nöbetlerine neden olabilir.

23 Haziran Boğa burcu yorumu

Maddi konularla ilgili bazı sorunlar sizi kararsızlıklara itebilir. Finansal konularda yanlış yönlendirebilmelere karşı dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda doğru bir yöne gittiğinizi düşünürken karşınıza çıkan engeller sayesinde yanlış yaptığınızı görebilir ve zararın neresinden dönersem kârdır düşüncesini benimseyebilirsiniz.

23 Haziran İkizler burcu yorumu

Duygusallığınız veya alınganlığınız yüksek olabilir. İletişimlerde yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Düşündükleriniz, zannettikleriniz gibi olmayabilir. Finansal konularda hiç beklemediğiniz bir sorunla yüz yüze kalabilir ve yakın çevrenizdeki kişileri bu gerginlik üzerine kırabilirsiniz.

23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN!

23 Haziran Yengeç burcu yorumu

Uzun zamandır hayalini kurup beklediğiniz finansal başarıların olmaması ihtimali sizi oldukça korkuturken aynı zamanda da depresif hissettirebilir. Olaya daha yapıcı yönden bakmalısınız. Eş veya partnere yönelik bazı konularda kendinizi olumsuz ve güçsüz hissedebilirsiniz. 

23 Haziran Aslan burcu yorumu

Kariyerinizde yöneticilerinizle ilgili bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gideceğiniz yönü oluşturmakta zorluk çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı durumları net görmek istemediğiniz ve hayatın engelli yollarından kaçmak eğiliminde oluşunuz bugün itibari ile yerini daha farklı düşüncelere bırakacak gibi gözükmekte.

23 Haziran Başak burcu yorumu

Yakın çevrenizden duyacağınız haberlerin peşinden gitmeyin. Bazı haberler yalan yanlış kulağınıza gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler gündemde olabilir. Dargınlıklar son bulabilir. Yaşamınızda yarım kalmış bazı durumları artık görmek istemeyeceğiniz ve bugüne değin görmezden geldiğiniz bütün konulara el atacak kadar kendinizi cesaretli ve atılgan  hissedeceğiniz bugünü doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz.

23 Haziran Terazi burcu yorumu

Finansal konularla ilgili anlık kararlar vermeyin. Yakın çevrenizle aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Yanılgılara açık bir gündesiniz. Bugün ailenizin size yüklediği sorumluluklardan kaçmak isteyeceğiniz ve yaşama karşı hiçbir risk almayı kabul etmeyeceğiniz bir gün olabilir. Neredeyse

23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN!

23 Haziran Akrep burcu yorumu

Duygusal anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. İş projelerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Sizi yanılgılara itebilecek insanlar yakın çevrenizde olabilir. Geçmişten getirdiğiniz korku ve öfke durumları ile yüzleşeceğiniz yaşadığınız kötü tecrübeleri bir kenara çekip kendinizle konuşmak isteyeceğiniz bir gün.

23 Haziran Yay burcu yorumu

Hayatınızla ilgili geçmiş ve gelecek sorgulamalarına fazlasıyla açık bir gün. İkili ilişkilerde kandırılma ve yalanlar gündemdeyken aynı zamanda bazı güvensizlikler de oluşabilir. Karşınızdaki kişinin sevgisini ve ilgisini kazanmak için eskisinden daha farklı yollar denemeniz ve sevginizi daha çeşitli dillerde göstermeniz işe yarayabilir. Zira bugün sevimlilik ve tatlı dillilik adına kendinizi hiç zorlamasanız da başarılı olabilirsiniz.

23 Haziran Oğlak burcu yorumu

Gündelik yaşamınızı ilgilendiren plan ve programlarda bazı sorunlar ve aksaklıklar meydana gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki sorunlara dikkat etmelisiniz. Bugün giriştiğiniz işlerde yaratıcılığınızı ve yenilikçi fikirlerinizi devreye sokarak işlerinizde alternatif fikirler üretebilir ve el çabukluğu ile birçok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz.

23 Haziran Kova burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili güçlü iletişimler kurma zamanı içindesiniz. Beklediğiniz sevindirici haberleri alabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilir ve iş birlikleri kurabilirsiniz. Bugün çalışma hayatınızla ilgili yenilikçi kararlar peşinde koşarken aklınıza gelen farklı bir fikir ile düşüncelerinizin yönünde ilerlemek isteyebilir ve hızlı bir şekilde yaşamınızı değiştirmek için acele edebilirsiniz.

23 Haziran Balık burcu yorumu

Kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Olayları biraz daha akışına bırakmanızda fayda var. Sizden gizlenen konulara karşı dikkatli olmalı ve ayrıntıları önemsemelisiniz. Eğer yönetici konumda iseniz çalışan kişilerle aranızda bazı münakaşalar geçebilir, yaptıkları iş konusunda eleştirel davranabilirsiniz.

False