Tara De Vries haberleri sayfasında Tara De Vries hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 47 Tara De Vries haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Kanal D’nin yeni programı “Magazin D Yaz”ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa dahil oluşunu ve yaptığı diğer çalışmaları anlattı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2’nci seçilen sunucu, yarışma sayesinde “seçici suskunluk” hastalığını yendiğini söyledi.
#Tara De VriesTara De Vries, ekran başındaki pek çok kişinin araştırdığı isim olmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında sunduğu magazin programı dikkat çeken Tara De Vries, ünlü isim Özlem Kaymaz'ın da kızıdır. Peki, Tara De Vries kimdir nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler
#TaraGeçen hafta gerçekleştirdiğimiz yaza merhaba daveti hala çok konuşuluyor. Dile kolay tam 350 kişi ağırlamışız. Bunların tamamı da iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının tanınmış isimleri. Davete katılan isimlerden şöyle çabucak sıralayabildiklerim; Alp Navruz, Arda Türkmen, Ayça Ayşin Turan, Bengü, Birce Akalay, Cem Belevi, Demet Şener, Derya Uluğ, Emre Altuğ, Gülsim Ali İlhan, Hande Doğandemir, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, Hazal Filiz Küçükköse, İrem Helvacıoğlu, Jessica May, Kubilay Aka, Lale Cangal Hünal ve Cemal Hünal, Melis Sezen, Merve Dizdar, Muazzez Ersoy, Nazan Şoray, Onur Tuna, Öykü Gürman, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Sakiler, Selim Bayraktar, Tara de Vries, Tülin Şahin, Yağız Can Konyalı . Ayrıca gecede sevgili Susoley, Buray ve Dj Doğuş Çabakçor performanslarıyla sahnede bizle olan isimlerdendi. Böylesine başarılı ve çok konuşulan, yazılıp çizilen bir işi hayata geçirmiş olmanın mutluluğundayız.
#Sponsorlu İçerikGeçen hafta gerçekleştirdiğimiz yaza merhaba daveti hala çok konuşuluyor. Dile kolay tam 350 kişi ağırlamışız. Bunların tamamı da iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasının tanınmış isimleri. Davete katılan isimlerden şöyle çabucak sıralayabildiklerim; Alp Navruz, Arda Türkmen, Ayça Ayşin Turan, Bengü, Birce Akalay, Cem Belevi, Demet Şener, Derya Uluğ, Emre Altuğ, Gülsim Ali İlhan, Hande Doğandemir, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, Hazal Filiz Küçükköse, İrem Helvacıoğlu, Jessica May, Kubilay Aka, Lale Cangal Hünal ve Cemal Hünal, Melis Sezen, Merve Dizdar, Muazzez Ersoy, Nazan Şoray, Onur Tuna, Öykü Gürman, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Sakiler, Selim Bayraktar, Tara de Vries, Tülin Şahin, Yağız Can Konyalı . Ayrıca gecede sevgili Susoley, Buray ve Dj Doğuş Çabakçor performanslarıyla sahnede bizle olan isimlerdendi. Böylesine başarılı ve çok konuşulan, yazılıp çizilen bir işi hayata geçirmiş olmanın mutluluğundayız. (Sponsorlu İçerik)
#HtvGeride bıraktığımız haftada Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da Hürriyet Kelebek ailesi olarak #KelebekYazı teması ile yaza merhaba davetimizi gerçekleştirdik. Yaza hızlı bir giriş yaptığımız davette sahnelerin ve ekranların beğenilen isimleri, cemiyet dünyasının önemli simalarını ağırladık. Partideki isimler arasında; Alp Navruz, Arda Türkmen, Ayça Ayşin Turan, Bengü, Birce Akalay, Cem Belevi, Demet Şener, Derya Uluğ, Emre Altuğ, Gülsim Ali İlhan, Hande Doğandemir, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, Hazal Filiz Küçükköse, İrem Helvacıoğlu, Jessica May, Kubilay Aka, Lale Cangal Hünal ve Cemal Hünal, Melis Sezen, Merve Dizdar, Muazzez Ersoy, Nazan Şoray, Onur Tuna, Öykü Gürman, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Sakiler, Selim Bayraktar, Tara de Vries, Tülin Şahin, Yağız Can Konyalı yer aldı.
#Sponsorlu İçerikGeride bıraktığımız haftada Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da Hürriyet Kelebek ailesi olarak #KelebekYazı teması ile yaza merhaba davetimizi gerçekleştirdik. Yaza hızlı bir giriş yaptığımız davette sahnelerin ve ekranların beğenilen isimleri, cemiyet dünyasının önemli simalarını ağırladık. Partideki isimler arasında; Alp Navruz, Arda Türkmen, Ayça Ayşin Turan, Bengü, Birce Akalay, Cem Belevi, Demet Şener, Derya Uluğ, Emre Altuğ, Gülsim Ali İlhan, Hande Doğandemir, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, Hazal Filiz Küçükköse, İrem Helvacıoğlu, Jessica May, Kubilay Aka, Lale Cangal Hünal ve Cemal Hünal, Melis Sezen, Merve Dizdar, Muazzez Ersoy, Nazan Şoray, Onur Tuna, Öykü Gürman, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Sakiler, Selim Bayraktar, Tara de Vries, Tülin Şahin, Yağız Can Konyalı yer aldı. (Sponsorlu İçerik)
#HtvHürriyet Kelebek özel partisiyle yaza hızlı bir başlangıç yaptı. Partinin kırmızı halısında ünlü konuklar şıklıklarıyla dikkati çekerken; muhteşem sahne şovları ve konserler yazın ritmini yükseltti. Gecede, 48. Pantene Altın Kelebek ödül töreninin de ilk adımları atıldı.
#Sponsorlu İçerikSinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. 5 Aralık akşamı gerçekleşen tören, Kanal D ve teve2 ortak yayınıyla ekrana geldi.. Törende 'Martılar' şarkısını seslendiren Edis, sahne şovu ile nefes kesti.
#47. Pantene Altın Kelebek ÖdülleriTara de Vries ekran projesi Magazin D ile gündeme geldi. Tara de Vries’in sunumuyla “Magazin D Yaz”, hafta içi her gün canlı yayınla ekranlarda olacak. Kanal D ekranlarında sunduğu magazin programı dikkat çeken Tara De Vries, ünlü isim Özlem Kaymaz'ın da kızıdır. İşte Magazin D sunucusu Tara de Vries hakkında bilgiler...
#Magazin D Sunucusu Tara De Vries KimdirKanal D’nin yeni programı “Magazin D Yaz”ın sunuculuğunu üstlenen Tara de Vries, programa dahil oluşunu ve yaptığı diğer çalışmaları anlattı. Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında 2’nci seçilen sunucu, yarışma sayesinde “seçici suskunluk” hastalığını yendiğini söyledi.
#Tara De VriesTara De Vries, ekran başındaki pek çok kişinin araştırdığı isim olmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında sunduğu magazin programı dikkat çeken Tara De Vries, ünlü isim Özlem Kaymaz'ın da kızıdır. Peki, Tara De Vries kimdir nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler
#Tara