GeriRüya Tabirleri Rüyada Sıçan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sıçan Öldürmek, Isırması, Yakalamak Ve Kovalamak Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Sıçan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sıçan Öldürmek, Isırması, Yakalamak Ve Kovalamak Tabiri

Rüyada Sıçan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sıçan Öldürmek, Isırması, Yakalamak Ve Kovalamak Tabiri

"İslami kaynaklara göre rüya tabirini yapabilmek için öncelikle bu işte yetkin bir kişiye yönelmek gerekir. Rüya anlatıldıktan sonra hemen yorumlanmamalıdır. Rüyayı düşünmek gerekir. Sadece samimi rüyalar açıklandığı için rüyayı yorumlayan kişinin rüyanın samimi mi, bilinçaltı mı yoksa kötü mü yani kabus mu olduğunu belirlemesi gerekir. Tercüman, rüyayı anlatırken karşısındaki kişiye dokunması ve kişinin davranışını iyi yorumlaması gerektiğini unutmamalıdır. Rüyada sıçan görmenin ne anlama geldiğini ve size iletmek istediği mesajları derledik."

Rüyada sıçan görmek; Nasıl görüldüğüne, nerede görüldüğüne ve ne yaptığına bağlı olarak birçok farklı anlamı vardır. Genel olarak rüyada sıçan görmek, rüyayı görenin istediği bir şeyi bulmaya çalışması halinde kısa sürede elde edeceğine işarettir. 

 Rüyada Sıçan Görmek 

 İnsan istediğinin üstesinden gelebilir ve istemediği hiçbir şeyi yapmaz. Rüyada sıçan görmek buna işarettir. Rüyada sıçan görmek, kişinin kendi çabalarıyla istek ve arzularını yerine getireceğine delalettir. Dilerse kimse ona engel olamaz ve yoluna devam ettiği ve bundan sapmadığı müddetçe arzu edilen, rüya görene daha da yaklaşacaktır. 

 Rüyada sıçan görmek iyi bir haberdir. Yeni çocuğun aileye katılacağına işaret olarak yorumlanır. Ayrıca dindarlığınızın artacağının bir işareti olarak yorumlanır. (Nablusi) Rüyada cins sıçan görmek, çok güzel bir kimse ile arkadaşlık kurmaya veya çocuklar vasıtasıyla mal edinmeye delalettir. Bir sıçanın doğurduğunu görmek, canınızın istediği her şeyin gerçekleşeceğine, sıçana dokunmak ise en yüksek şerefe kavuşacağınıza delalettir. 

 Rüyada Sıçan Öldürmek 

 Rüyada sıçan öldürmek, içinde bulundukları yaşam koşullarından sıkılacaklarına, kişisel ilişkilerde sorun yaşayacaklarına, mutluluklarının artacağına, bir nedenden dolayı büyük üzüntüler yaşayacaklarına, ama sıkıntıların uzun sürmeyeceklerine delalettir. Özlenen haberler kısa sürede haneye verilir. Bu rüyalar, bazı sorunların olacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hırsları sayesinde istediği hayata kavuşacağına dair bir işarettir. 

 Rüyasında sıçan öldürenin hayatında büyük değişiklikler olacaktır. Bu, çok ve mutlu bir şekilde çalıştığınızın bir işaretidir. Seyyid Süleyman'a göre rüyada sıçan öldürmek, beklenmedik bir akrabadan müjde alacağınıza, güzel vakit geçireceğinize, hayatınızda işlediğiniz günahları hatırlayacağınız anlamına gelir. Tövbe edecek ve aile hayatı için tövbe etmek isteyeceksiniz. Rüyada sıçan öldürmek ayrıca fazla rahat bir yaşam tarzının işaretidir. 

 Rüyada sıçan öldürmek, çocuğunuza özenle bakmak, mutlu olmak, hayatınızdaki olumsuzlukları düşünmeden hareket etmek, elinizden gelenin en iyisini yapmak ve hayatınızın bir dönüm noktasında olmak demektir. Bazı alimler şöyle yorumlamışlardır: Yakında öğreneceğiniz sevindirici haberlerden, sıkıntı meyvelerinden kazanılan zenginlikten, sıkıntılardan elde edilen zenginlikten, hak edilmiş bolluktan habercidir. 

 Rüyada Sıçan Isırması 

 Rüyada sıçan ısırması görmek, yeni bir bebeğiniz olacağına işarettir. Bu iyi bir habere veya hoşunuza gidecek bir hediyeye de yorumlanır. Rüyada sıçan ısırması, uğur getirecek bir olayla karşılaşmaya yorumlanır. Öte yandan, kolektif para ve değerli mallardır. Bu bağlamda rüyada sıçan ısırması, rüya sahibinin bakımında kalan bir miras olarak da yorumlanır. Rüya, hasret, kırgınlığın sona ermesi, güzel ve aydınlık bir gelecek, sağlık ve huzur demektir. Rüya aynı zamanda kişinin planlarının gerçekleşeceğine ve şanslı olacağına delalettir. 

 Rüyada Sıçan Kovalamak veya Yakalamak 

 Rüyasında bir sıçanı yakaladığını gören rüya sahibi değerli olacaktır. Bu, kişi için olumlu ve hayırlı bir olayın gerçekleşeceği anlamına gelir. Rüyada sıçan kovalamak ve sonunda yakalamak, rüya sahibinin mutlu olacağına, onu güzel bir hayatın beklediğine ve tüm sıkıntıları geride bırakacağına işarettir. 

 Rüyayı gören kişinin önce tövbe etmek istediğine inanılır. Rüyayı gören kişi geçmişte yaptığı hatalardan kurtulmalı, yaşadığı deneyim ona ders vermeli ve bu hataları bir daha tekrarlamamalıdır. Bazı alimlere göre, rüyada tay kucaklamak, rüya sahibinin büyük bir hata yaptığına, tövbe edip Allah'ın yoluna temiz bir alınla dönmesi gerektiğine delalet eder.

False