GeriMahmure Rüyada FotoÄŸraf Çekmek Ne Anlama Gelir? Rüyada EÅŸiyle Ya Da Eski Sevgiliyle FotoÄŸraf Çekilmek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada FotoÄŸraf Çekmek Ne Anlama Gelir? Rüyada EÅŸiyle Ya Da Eski Sevgiliyle FotoÄŸraf Çekilmek Tabiri

Rüyada FotoÄŸraf Çekmek Ne Anlama Gelir? Rüyada EÅŸiyle Ya Da Eski Sevgiliyle FotoÄŸraf Çekilmek Tabiri

"Rüyalar bazen iç dünyamızdaki sırları gün yüzüne çıkaran, çoğu kez kendimize bile itiraf edemediğimiz sırları sorgulatan bilinçaltı oyunlarıdır. Rüyada fotoğraf çekmek ile ilgili gördüğünüz her bir rüyanın yorumuna dair detayları derledik."

Rüyada fotoğraf çekmek sırlarla ilgili sorunlarınız olacağını gösterir.

Rüyada Fotoğraf Çekmek

Rüyada fotoğraf çekmek, yakın arkadaşınızın sırrını tesadüfen öğreneceğiniz anlamına gelir. Rüyada tek başınıza çektirdiğiniz fotoğraf kendinize dahi itiraf edemediğiniz sırların bir göstergesidir. Eğer fotoğrafta başka kişiler varsa, fotoğraftaki insanlarla paylaşacağınız bir sırrınız olacak ama bu sır bir an önce ortaya çıkacak demektir. Eğer sırrınızı daha güvende tutmak istiyorsanız kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. Diğer yandan sırrınızı yakın olarak gördüğünüz bir dostunuzla paylaşma amacınız varsa bundan vazgeçmelisiniz. Çoktan paylaşım yaptıysanız bu sırrın sadece bir hurafeden ibaret olduğunu dile getirerek, yakın dostunuzu denediğinizi söyleyip bu çıkmazdan kurtulabilirsiniz.

Rüyada Fotoğraf Çekmeye Çalışmak Ama Çekememek

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak ama çekememek, ortaya çıkmasından korktuğunuz bir sır sonsuza dek aklınızda kalacak demektir. Fakat bu sırrı hiç değilse birileri ile paylaşmalı ve biraz olsun kendinizi rahatlatmalısınız. Bu büyük sır gün geçtikçe sizi yiyip bitirmektedir. Fakat bu sırrı kiminle paylaşacağınız da oldukça önemlidir. Çevrenizde çok az sayıda güvenebileceğiniz insan olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden sizi tanımayan birinden yardım almak daha mantıklı olacaktır.

Rüyada Birinin FotoÄŸraf Çekmek  Â

Rüyada birinin fotoğraf çekmek, sizin hakkınızda bazı söylentiler olduğunu gösterir. Bu söylentilerin hoş olmadığı bir gerçektir ve sonunda sizin canınızı yakacak derecede büyüme gösterebilir. Daha en başında bu söylentilerle ilgili tedbiri elden bırakmamanız için rüyanız size bir işaret göstermektedir.

Rüyada Birinin Fotoğraf Çekmek İstemesi

Rüyada birinin fotoğraf çekmek istemesi, arkadaşlarınızla ilgili bir sorun hakkında kendinizi eleştirerek suçunuzu kabul edeceğiniz anlamına gelebilir. Bu yüzden de ondan özür dilemek yapacağınız en erdemli davranış olacaktır.

Rüyada Bulanık Fotoğraf Çekmek

Rüyada bulanık fotoğraf çekmek, birilerinin sizin sırrınızı bildiği anlamına gelir. Bu da dedikoduya mahal vermektedir. Bu sırrı sizden öğrenmiş olmaları pek mümkün olmadığı gibi yakın çevrenizden birinin başkalarına söylediğini bilmeniz gerekiyor. Unutmamak gerek ki iki kişinin bildiği hiçbir zaman sır değildir.

Rüyada BaÅŸkasının FotoÄŸrafını Çekmek   Â

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek, açıklamaktan korktuğunuz sırrınızı arkadaşlarınızın fark edeceğini gösterebilir. Arkadaşlarınızdan başka kimse bu sırrı bilmeyecek demektir. Diğer yandan bu sırrı onlarla paylaşarak sonradan sizi eleştirmelerine ya da yaftalamalarına engel olmak da sizin elinizde demektir.

Rüyada EÅŸiyle FotoÄŸraf Çekmek    Â

Rüyada eşiyle fotoğraf çekmek, fotoğraftaki kişiyle ilgili bir dedikodu duyacağına işaret ediyor ama buna dikkat etmiyorsunuz demektir. Fakat dikkatli olmalısınız. Rüyasında eşiyle fotoğraf çektirdiğini gören kişi eşi hakkında ya da sevgilisi hakkında oldukça önemli bir sır öğrenecek demektir. Bu sır umurunuzda olmayabilir. Fakat genel manada size bu sırrı veren kimsenin başına gelenlerin, sizin de başınıza geleceğiniz unutmamakta da fayda olduğunu bilmelisiniz.

Rüyada Eski Sevgiliyle FotoÄŸraf Çekmek  Â

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek, yakınınız hakkında duyacağınız mantıksız haberler olduğunu gösterebilir. Bu haberler sizin biraz canınızı sıkacağa benziyor fakat çok fazla üstünde durmamalı ve takıntı haline getirmemelisiniz. Bu dönemlerin geçici olduğunu ve siz üstünde durmadıkça kaybolup gideceğini ve gündemin değişeceğini unutmamalısınız.

Rüyada Bir Erkekle Fotoğraf Çekmek

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekmek, beklediğinizden daha fazla saygı duyulacağınızı veya onur duyacağınız bir ortama gireceğinizi gösterir. Bu ortamda kendi sırlarınızı ve kimliğinizi gün yüzüne çıkarmamanız gerektiğini bilmelisiniz. İnsanlar size samimi gelebilir fakat her biri saygı görmek için üzerinizden prim yapabilecek kimselerdir.

 

False