GeriKişisel Bakım Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler

"Hepimiz güzel ve bakımlı olmak istiyoruz ve bunun içinde sürekli bir araştırma içerisindeyiz. Biz de sizler için bir kaç araştırma yapıp, güzelliğinize güzellik katmak istiyoruz."

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler1. Yeşil Çay en yakın dostunuz!

Duyduğunuz üzere bütün dünya artık yeşil çay içmeye başladı ve bir anda herkesin evinde bulunur oldu. Sindirime çok iyi geldiği için diyetisyenler mutlaka bir öğünden sonra yeşil çay tüketilmesini öne sürüyor. Asıl bilinmeyen bir yönü ise yeşil çayı içtikten sonra yüzünüzü bile sürebilirsiniz. Gözaltı morluklarınıza hele ki çok büyük faydaları var.

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler

2. O Elindeki Hindistan Cevizi mi?

Hiç aklınıza gelmezdi biliyoruz. Bakım yapmak için bire birdir aslında. Kuaföre gittiğinizde çoğu zaman duyduğunuz bir şeydir ‘saç bakımı’. Hiçbir kimyasal sürmeden bu artık Hindistan cevizi yağı ile mümkün hem de daha sağlıklı! Saçınıza masaj yaparak uyguladığınıza zaman yaklaşık bir 10 dakika bekletmeniz gerekiyor. Duruladıktan sonra aradaki farkı görülmeyecek gibi değildir.

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler

3. Kaşlarınıza dokunmaktan korkmayın!

Kaşlarımıza düzgün bir şekil vermek için herkes mutlaka uğraşıyordur. Kaş bir kadın için çok önemlidir çünkü yüzünün bütün güzelliğini ortaya çıkartır. Eğer elinizde düzgün bir cımbızınız varsa elinizi korkak alıştırmayın. Kendi kaşınızın şeklini dildiğiniz sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler4. Mümkün oldukça kimyasal boyalardan uzak durun

Kimyasal her türlü size zarar vermektedir. Bu yüzden her ne kadar az kullanırsanız sağlığınıza o kadar dikkat etmiş olursunuz. Kulaktan dolma bilgilerle gidip alınan bütün kremler, boyalar zararlıdır aslında çünkü herkesin cilt tipi farklı olduğu için bazılarına alerji yaparken birine çok iyi gelebilir. Daima natürel ürünler kullanmaya dikkat edin. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kızların Güzellikleri İçin Önemli Taktikler

5. Doğal ürün kullanımı çok önemli !

Her ne kadar yediğimiz içtiğimize dikkat etmeye çalışsak ta bazen vücudumuz hiç beklenmedik bir reaksiyon verebiliyor. Bu risk her zaman bir ihtimal olduğu içinden biz dışardan, yani cildimize daha iyi bakmalıyız. Dışarıdan da aslında farkında olmadan bir sürü faktörler cildimize zarar vermekte. Güneş mesela yüzümüzde leke bırakmasını sağlıyor. Bu sebepten dolayı iyi kremler ve gerçekten emin olduğumuz ürünlerini kullanmalıyız.

False