GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 12 Mart Cuma Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 12 Mart Cuma Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 12 Mart Cuma Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 12 Mart'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 12 Mart günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 12 Mart Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. 12 Mart Cuma günü burç yorumlarınız..."

Doğru ölçüyü aldığınızdan emin olun.

Ay Balık burcunda ilerliyor. Zaman zaman duygular arasında kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz. Yoga veya meditasyon yapın, zihninizi berraklaştırın. Huzuru bulun ve sevgiye bağlanın. Bazen ne yöne gideceğinizi bilemeyebilir, hatta bir yönünüzün olmadığını bile düşünemeyebilirsiniz. Sizi harekete geçirecek, kesin bir karara varmanızı sağlayacak bir destek bekliyorsanız, bunun için biraz durulmanız ve teslim olmak üzerine düşünmeniz gerekebilir. Bu süre zarfını nelere sahip olduğunuzu, bunlarla neler yapabileceğinizi anlamaya çalışmakla geçirin. Doğru ölçüyü doğru malzemeyle alabilirsiniz. Doğru ölçüde olduğunuzdan emin olmalısınız. Hep duyduğunuz o “dönüşüm” kelimesi hayatınıza somut bir şekilde tezahür ettiğinde buna hazırlıklı olmak, bu dönemin hasarını daha rahat onarabilirsiniz. Yarın gerçekleşecek olan yeni aya doğru yeniliklerle hazırlık yapın.

12 Mart Koç burcu yorumu

Sessiz ve içe kapanık geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanmanız sizi karamsar düşüncelere itebilir.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Boğa burcu yorumu

Sosyal çevrenizle duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Üstesinden gelmekte zorlandığınız konulara dostlarınızın yaklaşımları aklınızda şimşekler çakabilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart İkizler burcu yorumu

Kariyer alanınızda duygusal vakitler geçirebilirsiniz. Ani duygu durum değişiklikleri günü tamamlamanızda sizlere zorluk çıkarabilir. Baş ağrısı ya da migren gibi sorunlarınız tetiklenebilir.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Yengeç burcu yorumu

Günlerinizin hep aynı geçmesinden sıkılmış olabilirsiniz. Alacağınız karar ile kendinize seyahat programı belirleyebilirsiniz. Ya da bir yerlere gidip yalnız kalma istediğiniz tetiklenebilir.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Aslan burcu yorumu

Alacak ve verecek gibi parasal konularınızda duygusal kararlar alıp ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. İlerde pişman olacağınız bir karar almamalısınız.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Başak burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde duygusallığınızı yansıtabileceğiniz bir gün olacaktır. Sevginiz için özverili davranışlarda bulunuyorsunuz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Terazi burcu yorumu

Çalışma hayatınızda alınganlık yapabilirsiniz. Her konunun olumuz sebebi olarak kendinizi görmeniz sizlerin yanlış adımlar atmanıza neden olabilir.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Akrep burcu yorumu

Yeteneklerinizi kullanarak üretime geçmek isteyebileceğiniz iş alanlarına hız vermek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi hayata geçirirken kimseden destek beklemiyorsunuz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Yay burcu yorumu

Aile yapınızın kişiliğinize uygun olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Köklerinizi inkar etmek gibi bir düşünce sizleri gelecekte yalnız kalacak bir noktaya itebilir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Oğlak burcu yorumu

Zihniniz alınganlık yapabilir. Çevrenizin eleştirilerine gereğinden fazla üzülebilirsiniz. Hata yaparak ve üzülerek döngünüzü kıramazsınız. Artık değişiyorsunuz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Kova burcu yorumu

Finansal konularınızda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Alışveriş yapmak veya yapmamak konusunda tereddüt yaşamanız ihtiyaçlarınızın ertelenmesine neden olabilir.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

12 Mart Balık burcu yorumu

Duygusal olabileceğiniz bir gün olacaktır. Sezgileriniz de güçlenerek haberci rüyalar görebilirsiniz. İlişkilerde kendinizi değersiz ve umutsuz hissetmek sizin seçiminiz olacaktır.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False