GeriMakyaj Yılbaşında Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yılbaşında Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

Yılbaşında Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı?

"Karakterlerimize etki eden burçlarımız aynı zamanda görünümümüzde de kendini belli ediyor. Yeni yılda tüm gözleri üzerine çekebilmenin bir sırrı da burca göre yapılan makyajda saklı. Peki yılbaşında hangi burç nasıl makyaj yapmalı? İşte cevaplar..."

ATEŞ GRUBUNUN TERCİHİ KIRMIZI VE SİYAH

Ateş grubunda yer alan ve iddialı görünmeyi seven Koç, Aslan ve Yay burcu kadınlar, gözlerin ve dudakların ön planda olacağı belirgin ve koyu tonlarda bir makyaj yapmalı. Daha belirgin kaşlar, gözler ve dudaklar bu gruba mensup kadınlar için ideal olacaktır. Gözler siyah tonlarıyla ön plana çıkarken, dudaklarda ise kırmızı tonları hakim olmalı. 

Yılbaşında Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı

HAVA GRUBU BURÇLARI YÜZ HATLARINI ORTAYA ÇIKARMALI

Özgürlüklerine düşkün olmalarıyla bilinen İkizler, Terazi ve Kova kadınları genel olarak oval yüz hatlarına sahiptir. Bu sebeple, hava grubu burcu kadınları, yılbaşı makyajlarında yüz hatlarını ortaya çıkaracak bir makyaj uygulamalı. Burun ve çene hattını kontürlemesi, gölgelendirme ve aydınlatma işlemiyle ortaya mükemmel bir sonuç çıkacak.

Yılbaşında Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı

PASTEL TONLARININ HAKİMİ TOPRAK BURÇLARI

Sadelikten yana oldukları için genelde 'yok gibi' makyaj tercih eden Boğa, Başak ve Oğlak kadınları, pastel tonlarını en sık kullanan burçlar olma özelliği taşıyor. Toprak burcu kadınları, yılbaşında da bu tonlardan vazgeçmemeli, belirgin yanaklar, abartısız gözler ve pastel dudaklar tercih etmeli.

Yılbaşında Hangi Burç Nasıl Makyaj Yapmalı

SU GRUBUNUN TERCİHİ ROMANTİK MAKYAJ

Duyguların burçları olan Yengeç, Balık ve Akrep’in toplandığı su grubunda ise makyaj tarzı olarak romantiklik hakim. Toprak grubu gibi sadelik ve duruluktan hoşlanan su grubu burçları yuvarlak yüz hatlarını ortaya çıkaracak soft tonlarda bir makyaj uygulaması tercih edebilir.

False