GeriMahmure Rüyada Kıyametin KoptuÄŸunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kıyamet OlduÄŸunu Sanmak Ve Duymak Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Kıyametin KoptuÄŸunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kıyamet OlduÄŸunu Sanmak Ve Duymak Tabiri

Rüyada Kıyametin KoptuÄŸunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kıyamet OlduÄŸunu Sanmak Ve Duymak Tabiri

"Kıyamet günü, tüm canlıların yok olması ve artık bu hayatın bitmesi, ahret hayatına geçiş olarak tanımlanır. Rüyada kıyameti gören kimse için gördüğü rüya her zaman bir uyarı niteliği taşımaktadır. Peki, rüyada kıyametin kopması ne gibi anlamlara gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, dikkatsizliğiniz veya yanlış tutumunuz nedeniyle zor anlar yaşayabilir veya bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada Kıyametin KoptuÄŸunu Görmek    Â

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, geçmişte bir şeyler yaptığınız için kendinizi suçlu hissettiğinizi ve hatanızı telafi etmeniz gerektiğini düşündüğünüzü gösterir. Rüyada kıyametin kopması bir bakıma kişinin kendi kıyameti gibidir. Dinden uzaklaşan, ahlak kurallarını unutan ve hayatını istediği gibi yaşayarak, başka insanlara ne gibi zararlar verdiğini düşünmeyen bir kimse için uyarıcı niteliğinde olan bir rüyadır. Rüyanızın size anlatmak istediklerine kulak vermeli ve yaşan tarzınızı değiştirmelisiniz.

Diğer yandan yaşadığınız bir travma sonrasında size kıyamet kopmuş gibi gelebilir. Fakat yaşadığınız travmanın geçici olduğunu unutmamalı ve yardım almaktan kaçınmamalısınız. Bu travma sizde oldukça büyük etkiler yaratmış olabilir ve hatta bunun farkında dahi olmayabilirsiniz. Bu yüzden psikolojik bir yardım almanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Rüyada Kıyametin Koptuğunu Sanmak

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak, rüyayı gören kimseye bir uyarıdır. Yakın zamanda gerçekleşebilecek zorluklara, problemlere ve sıkıntılara yorumlanır. Bunlar hem maddi hem de manevi konularda yaşanacak olabilir. Ayrıca zor bir dönemden geçen kimselerde kıyametin koptuğunu sanacağı rüyalar görebilir. Bu dönemde kendinizi korumalı ve yanlış işlere kalkışmamalısınız. Rüyanız bu dönemlerin geçici olduğunu ve kıyametin gerçekleşmediğini size anlatmaya çalışmaktadır.

Diğer yandan hayatınızı kökünden değiştirecek bir olay gerçekleşebilir. Bu olaylar silsilesi karşısında cesaretiniz kırılmamalı, korkmamalı fakat aynı zamanda da sakinliğinizi korumanız gerektiğini unutmamalısınız. Hemen tepki vermekten kaçınmalı, bir süre beklemeli, olaylara müdahale etmek için soğukkanlılığınızı korumalısınız. Böylece daha verimli bir şekilde bu olaylardan sıyrılmanın yolunu bulacak, ayrıntıları çok daha iyi bir şekilde görme şansı yakalayacaksınız.

Rüyada Kıyametin Koptuğunu Duymak

Rüyada kıyametin koptuğunu duymak, hayatla olan bağlarınızın kesildiğine işaret eder. Yaşamış olduğunuz zorluklar ve problemler nedeni ile artık hem insanlardan hem de her tür aktiviteden uzaklaşmış biri haline gelmişsinizdir. Psikolojik olarak bir depresyon sürecinde olmanız muhtemeldir. Öyle ki kıyameti dahi başkalarından duyuyorsunuzdur. Diğer bir değişle görmek yerine duymak, sizin kopukluğunuzu gösteriyor. Hayata dair bir umudunuz ya da yapmaya değer gördüğünüz bir şey kalmamış gibidir. Yine de hayattan bu kadar çabuk vazgeçmemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

 

 

False