GeriRüya Tabirleri Rüyada Kaz Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaz Yakalamak (Avlamak) Ve Kesmek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Kaz Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaz Yakalamak (Avlamak) Ve Kesmek Tabiri

Rüyada Kaz Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kaz Yakalamak (Avlamak) Ve Kesmek Tabiri

"Rüyada kaz gören kişiler bu rüya ile ilgili çeşitli araştırmalara girerler. Özellikle rüyanın kişi için hayırlı olup olmadığı hakkında bilgi almak isterler. Rüya alimleri bu rüya tabiri ile ilgili çeşitli yorumlar yapmıştır. Bu yazımızda rüyada kaz görmek, öldürmek, sevmek ve kesmek gibi rüyaların anlamlarını derledik."

Rüyada kaz görmek genellikle rüya alimleri tarafından hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Fakat bu rüyanın nasıl yorumlanacağı rüyayı gören kişi ve yaşadığı olaylarla ilgilidir.

 Rüyada Kaz Görmek

 Rüyada kaz görmek, rüya sahibi açısından oldukça kısmetli ve hayırlı bir rüyadır. Rüyasında kaz gören kimse kısa zamanda aradığı mutluluğa ulaşır. Eğer maddi açıdan bir beklentisi varsa o beklenti müjdeli bir haber şeklinde hanesine ulaşır. Özellikle rüya kaz görmek iyi bir kısmete ve evliliğe delalet eder.

 Rüyada Kaz Yakalamak

 Rüyada kaz yakalamak, rüya sahibinin aradığı kısmete ve nasibe erişmesine tabir edilir. Özellikle rüya sahibi kendisi ve hanesi için büyük bir çaba içerisindeyse bu çabaların karşılığını kısa zamanda almasına ve hanesine huzur getirmesine yorumlanır. Yeni bir iş ya da yeni bir evlilik haberi de rüyanın diğer bir yorumudur. Rüyasında kaz gören kimse hak etiği mutluluğa ve berekete kısa zamanda erişir.

 Rüyada Kaz Avlamak

 Rüyada kaz avlamak, kişinin kendi nasibini zorla da olsa kazanması anlamına gelir. Özellikle rüyayı gören kişi bir erkekse yaptığı bir işin karşılığını alması olarak yorumlanır. Genellikle bu rüya daha önceleri çekilen bir sıkıntının ve kederin habercisidir. Rüyayı gören kişi daha önceleri maddi anlamda bir sıkıntı yaşamışsa bu sıkıntısını gidermesi ve borçlarını ödeyerek feraha çıkması şeklinde rüya tabir edilir.

 Rüyada Kaz Sevmek

 Rüyada kaz sevmek, genellikle kişiye gelen bir kısmet olarak değerlendirilir. Rüyayı gören kişi bekarsa kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmaya tabir edilir. Evli olan kişilerin de bir bebek haberi almasına yorumlanır. Rüya alimleri bu rüyayı haneye gelen büyük ve müjdeli bir haber olarak yorumlar. Bu haberden sonra hanede kutlamalar yapılır ve hane bereketlenir.

 Rüyada Kaz Kesmek

 Rüyada kaz kesmek, rüya sahibinin iyi gibi gördüğü olayların sonucunun kötüye varması anlamına gelir. Bazı rüya alimleri bu rüyayı kişinin sevinç ve mutlulukla girdiği olaylardan hüsranla ayrılmasına yorumlamıştır. Genel olarak rüyanın yorumu maddi kayıp olarak nitelendirilir. Olaylardan sonra rüya sahibinin hanesinde bir mutsuzluk yaşaması ve kedere boğulması anlamına gelir. Çoğu zaman bu durum maddi anlamda kişinin bir borca girmesi olarak da tabir edilir.

 Rüyada Kaz Yavrusu Görmek

 Rüyada kaz yavrusu görmek, rüya sahibinin eline geçecek küçük miktarlı bir parayı simgelemektedir. Özellikle zor durumda olan kişinin bu para ile rahatlamasına ve daha büyük hedeflerini gerçekleştirmesine delalet eder. Beklenen büyük haberden önce gelen bir haber olarak da rüya nitelendirilir.

 Rüyada Kaz Öldürmek

 Rüyada kaz öldürmek, rüya sahibinin nasibini kısmasına ve kısmetlerini eliyle itmesine delalet eder. Bu kişiye gelen bir iş haberi ya da güzel bir haber olabilir. Fakat kişinin gelen bu haberleri değerlendirmemesi ve geri çevirmesi anlamındadır. Bu sebeple de rüya sahibinin aradığı berekete ve mutluluğa erişememesi tabir edilir.

 Rüyada Kaz Yumurtası Görmek

 Rüyada kaz yumurtası görmek, genellikle evlilik, sağlık ve bebek haberi şeklinde nitelendirilir. Hiç beklenmedik bir haberin haneye ulaşması ve bu sebeple de hanede büyük bir sevincin yaşanması olarak nitelendirilir. Bazı rüya yorumcuları bu rüyayı uzaklardan gelen bir kişi ya da mutlu bir haber olarak da açıklamaktadır.

 

False