GeriMahmure Rüyada Cinsel Organ Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Ve Erkek Cinsel Organı Görmek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Cinsel Organ Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Ve Erkek Cinsel Organı Görmek Tabiri

Rüyada Cinsel Organ Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Ve Erkek Cinsel Organı Görmek Tabiri

"Rüyalarda görülen cinsel organlar genelde bir travma sonrası ortaya çıkan bilinçaltı yansımalarıdır. Bu tip durumlarda mutlaka güvendiğiniz birinden yardım almanız gerektiğini unutmamalısınız. Diğer yandan rüyalarda görülen cinsel organların yorumları değişmektedir. İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar."

Rüyada cinsel organ görmek, mutluluğunuzu engelleyecek ve huzurlu yaşamınızı kesintiye uğratacak birinin varlığını temsil eder.

Rüyada Cinsel Organ Görmek

Rüyada cinsel organ görmek, hayatınızdaki tüm güzellikler gölgelenecek ve hayatınızı iyileştirmek için birçok fırsatı kaçıracaksınız. Bir süre sonra, önceki mutlu günler için yalnız kalacaksınız. Mutluluğunuzu engelleyen bu kişi, size kötü şans ve maddi zarar getirebilir. Sonuç olarak tüm bu olumsuzluklar, kazancınızı ve çalışkanlığınızı kısıtlar. Yani rüya bir başarısızlık işareti olabilir. Bazen rüyanız kötü sağlık ve diyetinizi ve yaşam tarzınızı yeniden değerlendirme ihtiyacı olarak yorumlanabilir. Bazı sağlık sorunları ile mücadele etmeniz ve yaşam tarzınız hakkında katı önlemler almanız gerekebilir.

Psikolojik olarak rüyada cinsel organ görmek, bir travma sonrası bilinçaltınızda kalan bir korkuya da işaret eder. Şayet taciz ya da daha kötüsü tecavüz gibi bir travmanız varsa ve bunu kimseye anlatmıyorsanız, mutlaka bir yakınınız, öğretmeniniz, polis ya da yardım alabileceğiniz kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek

Rüyada erkek cinsel organı görmek, etrafınızda bazı haksız insanlar olduğunu gösteriyor. Bu insanlar kendi çıkarları için birbirleriyle rekabet ediyorlar. Bu insanların rekabetini fark edeceksiniz. Kötü alışkanlıklara düşmenize, ailenizden ve iyi huyunuzdan uzaklaşmanıza neden olan insanlarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Rüya uyarıcı bir etkiye sahiptir. Katiyen ailenizden uzaklaşmamalı ve bu alışkanlıklardan uzak durmalısınız.

Ayrıca rüyada erkek cinsel organı görmek bir travma sonrası etki de olabilir. Eğer başınızdan taciz ya da tecavüz gibi bir olay geçmiş ise, bu rüyanıza yansımış demektir. Herhangi bir nedenle hala bu problemleri yaşıyorsanız rüyanız mutlaka yardım almanız gerektiğine işaret eder.

Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüyada kadın cinsel organı görmek, mutluluğunuzu engellemeye çalışan ve huzurunuzu bozan bir kişiden kurtulabileceğinizi gösterir. Yeni bir yaşam sürdüğünü hissedeceksiniz. Size karşı yanlışı olan kimselerden kurtulmak onlardan uzaklaşmak anlamına gelir.

Eğer bir erkekseniz rüyanızda kadın cinsel organı görmek kötü şans demektir. Şayet kötü bir şeyler yapma peşinde iseniz bu sizi uyaran bir mesaj niteliğindedir. Neyden uzak durmanız gerektiğine odaklanır. Yani uzak durmanız gereken şey kadının cinsel organıdır. Cinsellikle ilgili yaşamak istediğiniz bazı şeyler varsa bunu ertelemelisiniz. Eşiniz ya da sevgilinize bu konu hakkında baskı yapıyorsanız derhal bu baskıyı bırakmalısınız demektir.

 

 

False