GeriRüya Tabirleri Rüyada cep telefonu görmek ne anlama gelir? Rüyada cep telefonu almak, bulmak ve kırılması...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada cep telefonu görmek ne anlama gelir? Rüyada cep telefonu almak, bulmak ve kırılması...

Rüyada cep telefonu görmek ne anlama gelir? Rüyada cep telefonu almak, bulmak ve kırılması...

"Rüyalar her zaman gelecekten bir mesaj olarak algılanmıştır. Bu nedenle de tarih boyunca rüya tabircileri görülen rüyaların ne anlama geldiğini yorumlamışlardır. Rüyada cep telefonu görmenin ne anlama geldiği de insanlar tarafından merak edilmektedir. Rüyada cep telefonu görmek ne anlama gelir? Rüyada cep telefonu almak, bulmak ve kırılması ne anlama gelir tüm detayları ile derledik."

Rüyada cep telefonu görmek sıklıkla görülen rüyalardan bir tanesidir. Bu nedenle anlamları insanlar tarafından merak konusu olmaktadır. Bu rüya kişilerin uzun zamandır görüşmediği arkadaşları ile yakın bir zamanda görüşeceği anlamına gelmektedir. Bunun yanında rüyayı gören kişinin özlediği dostları ile görüşeceği anlamını da taşımaktadır.

 Rüyada Cep Telefonu Almak

 Günümüzde en fazla görülen rüyalardan bir tanesidir. Rüyada cep telefonu aldığını gören kimse uzun zamandır görmediği ve iletişimi kopuk olan kişiler ile tekrar bir araya geleceği anlamına gelmektedir. Bu şekilde bir rüya gören kişiler beklemedikleri bir zamanda beklemedikleri bir gelişme yaşayacak demektir.

 Rüyada cep telefonu aldığını görmek rüyayı gören kişilerin hiç beklemedikleri bir haber alacakları ve bu haber karşısında mutlu olacakları şeklinde de yorumlanmaktadır. Bununla birlikte rüya sahibinin daha rahat bir yaşam süreceği şeklinde de yorumlanır.

 Rüyada Cep Telefonu Bulmak

 Bir kimse rüyasında cep telefonu bulduğunu görüyorsa o kişinin küs olduğu kişiler ile barışacağı anlamını taşımaktadır. Rüya sahibi bu küs olduğu kişiler ile bir araya gelecek ve oldukça güzel vakit geçirecek anlamına gelmektedir.

 Rüya sahibinin arkadaşları ya da ailesi ile arası bozuksa o kişiler ile bir araya gelerek ilişkilerini düzelteceği anlamını taşımaktadır. Bundan sonraki yaşamında çevresi ile mutlu bir ilişkisi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

 Rüyada Cep Telefonu Kırılması

 Rüyada cep telefonu kırıldığını gören kimsenin hoşuna gitmeyen bir haber alacağı anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin çevresindeki kişiler ile sıkıntılar yaşayacağı ve araya mesafe gireceği şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüyada cep telefonu kırıldığını gören kimse gerçek yaşamında üzücü bir haber alacak anlamına gelmektedir.

 Rüyada Cep Telefonu Kaybetmek

 Rüyada cep telefonu kaybetmek de sıklıkla görülen rüyalardan bir tanesidir. Bu şekilde görülen rüya hayra yorumlanmaz. Rüyada cep telefonu kaybetmek kişinin çevresinden samimi olduğu biri ile kötü bir tartışma yaşayacağı anlamına gelmektedir.

 Rüya sahibinin çevresinden biri ile tartışacağı ve bu kişi ile ilişkilerinin kötüye gideceği anlamına gelmektedir. Rüyada cep telefonu kaybetmek kişinin arkadaş çevresi ile arasına soğukluk gireceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

 Rüyada Cep Telefonu İle Konuşmak

 Rüyada cep telefonu ile konuşmak rüyayı gören kimsenin yaşamında çok büyük değişiklikler olacağı anlamına gelmektedir. Bu rüya, rüyayı gören kişinin iş yaşamında bir takım sorunlar yaşayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

 Rüyada cep telefonu ile konuşmak kişinin aşk yaşamında yenilikler olacağı ve hayatına yeni birini alacağı anlamına da gelmektedir. Rüyayı gören kimsenin yapmış olduğu iş başvurularından bir sonuç alamayacağı, hali hazırda bir işi bulunuyorsa bu işinden de ayrılacağı anlamına gelir.

 Rüyada Cep Telefonu Çalınması

 Rüyada cep telefonunun çalındığının görülmesi hayırlı rüyalardan kabul edilmez. Rüyayı gören kimsenin iş yaşamında bir takım olumsuzluklar meydana geleceği anlamına gelmektedir. Bunun dışında rüya sahibinin kısa mutluluklar yaşayacağı ancak bu mutluluklardan sonra yine hayatında bir takım sıkıntılar olacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada cep telefonunun çalındığını gören kimse bir takım sıkıntılı süreçler yaşayacak demektir. Rüya sahibinin iş ortamında sıkıntılara maruz kalacağı ve bu sıkıntılar sonucunda ise işini bırakacağı anlamına gelir. Kimi rüya yorumcularına göre ise bu rüya biten bir evliliğe yorumlanmaktadır.

False