GeriRüya Tabirleri Rüyada buz görmek ne anlama gelir? Rüyada buz kırmak ve yemek tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada buz görmek ne anlama gelir? Rüyada buz kırmak ve yemek tabiri

Rüyada buz görmek ne anlama gelir? Rüyada buz kırmak ve yemek tabiri

"Rüyaların önemli bir bölümü, gerçek hayattaki durumları yansıtır. Bununla beraber rüyaların ne anlama geldiği rüya sahipleri tarafından sürekli olarak merak edilir. Bunlar arasında rüyada buz görmenin de yer aldığını belirtmek mümkündür. Rüyada buz kırmak ve yemek ne anlama gelir? Rüyada buzun görülmesi hayırlı mıdır? İşte, detaylar."

Rüyada buz görmek; rüya sahibinin sorunlardan arınarak, rahata ermesine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayatında yaşamış olduğu zor günler bitecektir. Bilhassa maddi sorunların son bulmasına işaret eden bu rüya, rüya alimleri tarafından çok hayırlı olarak tabir edilir.

 Rüyada Buz Görmek

 Rüyada buz görmek; rüya sahibinin çektiği bazı sıkıntıların sonucunda huzura kavuşması şeklinde yorumlanmıştır. Yaşanacak güzel günlere işaret eden bu rüya, mutluluğun habercisidir. Rüyada buz görmek; görüldüğü mevsime göre tabiri değişmektedir. Rüyada yaz aylarında görülen buz; üzüntü ve problemler anlamına gelir. Rüyada kış aylarına buz görmek; refaha ermeye ve sorunlardan kurtulmaya işarettir. Bununla beraber mutluluk verecek gelişmeler şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayallerine kavuşacağını belirtmek mümkündür.

 Rüyada buz görmenin bir başka yorumu; kötü olayların yaşanması şeklindedir. Rüya sahibi kötü haber alıp üzülebilir. Rüyada buzun üzerinde yürüyen rüya sahibi; düşünmeyerek konuşan birisidir. Bu yüzden de hayatının her alanında zorluk yaşayacaktır. Rüya sahibinin kimi zaman tehlikeli vaziyetlerle karşılaşması mümkündür. Rüya içerisinde eriyen buzu gören bireyler; küs oldukları kişiler ile barışırlar. Bununla beraber rüya sahibinin ilişkisinde yaşadığı problemler çözülecektir. Anlaşmazlık ya da olumsuzluk yaşanmayacaktır.

 Rüyada Buz Kırmak

Rüyada buz kırmak; rüya alimleri tarafından olumlu bir şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin iş konusunda bir başarı sağlayacağını belirtmek mümkündür. Rüya sahibinin çalıştığı yerde terfi alması muhtemeldir. Rüyada buz kırmak; mevkinin yükselmesi anlamına da gelir.

 Rüyada Buz Yemek

 Rüyada buz yemek; rüya sahibinin akrabalarında ya da ailesinde yaşayacağı sorunlara işaret eder. Rüya sahibinin beklemeyeceği gelişmeleri yaşaması olasıdır. Bu gelişmeler, rüya sahibinin huzurunu kaçıracaktır. Rüyayı gören kişinin bu durumlar karşısında çaresiz düşeceğine delalet eder. Sevilen bireylerin kırılmaması için istenmeyen şeylerin yapılması mümkündür.

 Rüyada Buzun Üstünde Kaymak

 Rüyada buz üstünde kaymak; üzerinde düşünülmeyen konularda atılan adımlar şeklinde tanımlanır. Rüya sahibinin atacağı adımlarda ve alacağı kararlarda dikkat etmesi gerekir. Rüya sahibinin bazı girişimlerde bulunması olasıdır. Bu girişimler konusunda rüya sahibi iyi bir değerlendirme yapmalıdır. Rüyada buzun üstünde kaydığını gören rüya sahibi; menfaati için olumlu bir şey yaşayacaktır. Bazı rüya yorumcularına göre, manevi konularda kötülük yaşamaya delalet eden bu rüya olumsuz anlamları taşır. Din konusunda doğru yolda ilerleyen rüya sahibi, birden bire yanlış yola sapabilir. Rüyada buz üzerinde kayıp düştüğünü görmek; rüyayı gören kişinin iş arkadaşlarının içerisinde kötü niyetli birinin olmasına işaret eder. Rüya içerisinde buzda kayan başka birinin görülmesi; rüyayı gören kişinin çevresinde yardıma ihtiyacı olan birine delalet eder.

 Rüyada Buz Almak

 Rüyada buz almak; rüya sahibinin çok güzel bir haberi almasıyla beraber havalara uçmasına delalet eder. Bununla beraber bu rüya, yapılacak bir iş nedeniyle insanların saygısını kazanma şeklinde yorumlanır. Oldukça olumlu olan bu rüyanın görülmesiyle beraber, güzel gelişmeler ardı ardını kovalayacaktır.

 Rüyada Buz Parçaları Görmek

 Rüyada buz parçaları görmek; zor zamanların geçirilmesine işarettir. Rüya sahibinin hayatında mücadele edip savaş vermesi gerektiği bir durum bulunacaktır. Rüyayı gören bireyin, çekmiş olduğu sıkıntıların sonunda rahata ereceği şeklinde tabir edilen bu rüya genel olarak olumlu yorumlanır. Rüya sahibinin yaşamının yolunda gitmesi olarak da ifade edilen bu rüyanın güzelliklerle dolu olduğunu da belirtmek gerekir.

 

False