GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 20 Eylül Pazar Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 20 Eylül Pazar Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 20 Eylül Pazar Günlük Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın 20 Eylül günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 20 Eylül Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 20 Eylül’de aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 20 Eylül 2020 Pazar günü burç yorumlarınız..."

20 Eylül Koç burcu yorumu

Önce bir kalem ve kâğıt alarak geçmiş gelecek muhasebesi yaparsanız, geleceğin sizlere daha iyi geldiğini görebilirsiniz. Gizli düşüncelerinizin arkasını araştırmayı bırakmalısınız. Bazen gerçekleri bilmemek sizi koruyan bir etki olacaktır.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Boğa burcu yorumu

Çözümsüz gibi gözüken konular belki de çok basit cevaplarla çözülebilir. İletişiminizde sesinizi yükseltmemeye çalışın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Belki de bugünü yalnız geçirmelisiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül İkizler burcu yorumu

Partnerinizle iletişim oyunları içerisine girmeden konuşmalısınız. Karşı tarafı manipüle eden konuşamlardan uzak durmalısınız. Dengede kalmaya odaklanmalısınız.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Yengeç burcu yorumu

Güven sizin için ne kadar önemli ise partneriniz için de aynı şekilde önemlidir. Duygularınızı ifade etmeyi seçerseniz sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Geçmişe odaklı yaşamak sizleri geri doğru götürmeye devam edecektir. İleriye bakmayı öğrenmelisiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Aslan burcu yorumu

İlişkinizi sorguluyor olabilirsiniz. Güven konusu her zaman önemli olsa da zihninizdeki sorular sizleri duygusal karmaşaya götürüyor olabilir. Kaygılarınızı konuşmayı denemelisiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Başak burcu yorumu

İleriye odaklanmalı ve yürümeyi seçmelisiniz. Partnerinize karşı soğuk davranışlarınız soru işaretlerine neden olmaktadır. Kendinizi ifade etmelisiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Terazi burcu yorumu

Gününüzü sevdiklerinizle geçirmek ruhunuza iyi gelecektir. İlişkinizi sonlandırma düşüncesinde olabilirsiniz. Partneriniz bir şans daha istese de siz kararınızdan emin olabilirsiniz. Bu süreçte kırıcı olmamaya çalışmalısınız.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Akrep burcu yorumu

Bugün şans sizlerden yana. Karşı tarafa duygularınızı ifade etmek için oldukça doğru bir zaman. Hayatınızı uçlarda yaşamak yerine daha dengeli davranışlar içinde yaşamaya dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Yay burcu yorumu

Çevreniz neden gizli tutmak istediğiniz konusunda sizleri eleştiriyor olabilir. Bu konuda açıklama yapmaya gerek duymayabilirsiniz. Geçmiş de tamamlamadığınız işler yeniden önünüze gelebilir. Yarım kalanları tamamlamak sizleri bütünleştirecektir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Oğlak burcu yorumu

Sinirlenmeden sevdiklerinize istedikleri cevapları vermelisiniz. Sizler için endişeleniyorlar. Kırgınlıklar varsa aradaki buzları eritmenin tam zamanı olabilir. Şifalanacağınız güzel saatler içerisindesiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Kova burcu yorumu

Kime güveneceğiniz iyi seçmelisiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan beklenmedik bir telefon alabilirsiniz. Sizlere iyi gelecek bu telefonla tekrar kendinizi kazanabilirsiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

20 Eylül Balık burcu yorumu

Emin adımlarla hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz. Fiziki görünüşünüzde değişiklik yapmak istiyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız. Güven öncelikle kendinizde başlayacaktır. Duygusal sağlığınızı korumalısınız.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False