GeriKişisel Bakım Ameliyatsız Burun Şekillendirme
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ameliyatsız Burun Şekillendirme

Ameliyatsız Burun Şekillendirme

"Yüzümüzün tam ortasında, görüntümüzün en önemli unsurlarından olan burun. Moda dünyasının son modellerinde de burunların diğer yüz hatlarına göre fark edilir biçimde büyük olsa ve bunun yeni moda olduğu empoze edilse de küçük, kalkık ama bir o kadar da doğal görünen burun istemeyen pek yok sanırım. "

Tabi ki bunun takıntı haline gelip normalin çok çok gerisinde küçük görünmesinden veya çok fazla kaldırılmasından bahsetmiyorum.

Ufak dokunuşlar ile ufak farklar çok daha narin ve uyumlu bir burun hattı oluşturmamızı sağlıyor. 

Botoks ve dolgu maddeleri kullanılarak ameliyat şartları gerektirmeden yapılan uygulamalar ile istenilen kemersiz ve kalkık bir burna kavuşmak mümkün. 

İşlem öncesi uygulanan lokal anestezik krem ve sonrasındaki uygulama ortalama yarım saat sürüyor. Ağrısız acısız ve sonrasında normal hayata devam edebilme konforu sağlaması açısından, son zamanlarda ilgi odağı haline gelen ameliyatsız burun uygulamaları için işlemdeki uygulama noktaları en büyük önemi arz ediyor. 

Burun ucunun zamanla veya yapısal olarak düşmesinden yakınan kişi için bazen botoks yeterli olsa da, zaman zaman, adeta bir kolon gibi kullandığımız dolgu maddeleri ile burun ucunu yükseltmek mümkün oluyor. 

En çok tedirgin olunan konu ise burnum daha çok büyür mü? Aksine, doğru dokunuşlar burnun daha küçük ve kemersiz görünmesini sağlıyor. Bu da kişinin konforlu bir biçimde istediği görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Buruna yapılan botoks işlemi 4-6 ay sürüyor. Dolgu işlemi ise 1-1,5 sene kişiye sağladığı görünümü devam ettiriyor.

Medikal Estetik Uzmanı Dr.  Ezgi Eryılmaz

 

False