GeriYemek Kültürü Adana Lezzet Festivali tarihleri... 2022 Adana Lezzet Festivali ne zaman, hangi gün?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Adana Lezzet Festivali tarihleri... 2022 Adana Lezzet Festivali ne zaman, hangi gün?

Adana Lezzet Festivali tarihleri... 2022 Adana Lezzet Festivali ne zaman, hangi gün?

Uluslararası Lezzet Festivali tarihleri merak ediliyor. Bu yıl 6. defa düzenlenecek festivalde kebap başta olmak üzere pek çok yöresel lezzet tanıtılacak. Ayrıca çeşitli etkinlikler de düzenlenecek. Peki 2022 Adana Lezzet Festivali ne zaman, hangi gün? İşte detaylar...

Adana Lezzet Festivali ne zaman sorusu, ekim ayına girdiğimiz şu günlerde araştırılan konulardan biri. Festivalde Adana mutfağının meşhur lezzetilerinin tanıtılmasının yanı sıra konferansları ve özel etkinlikler düzenlecek. Peki Adana Lezzet Festivali ne zaman?

ADANA LEZZET FESTİVALİ NE ZAMAN?

Adana mutfağı ve meşhur lezzetlerinin tanıtıldığı Uluslararası Adana Lezzet Festivali 7-8-9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

Bu yıl 6’ncı kez Adana Merkez Park’ta 180 dönüm üzerine kurulu alanda düzenlenecek festivalin ana teması ‘Geçmişten Geleceğe Miras: Mutfak’ olarak açıklandı.

Ziyaretçilere Adana'nın kebap, ciğer ve bici bici gibi lezzetlerin ikram edileceği organizasyonda gastronomi dünyasının birbirinden değerli isimlerini, akademisyen, araştırmacı ve iş insanlarını bir araya getiren konferanslar, söyleşiler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Festivalde Gastro Lezzet Sahnesi ve Genç Şefler Yarışması ile çeşitli konser ve gösteriler de olacak.

False