para sayma görüntüleri haberleri sayfasında para sayma görüntüleri hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 107 para sayma görüntüleri haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşması, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle duruşma, 27. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda gerçekleştirildi. Mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
#CHPCHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi. Köksal ifadesinde, "Belirsiz birinin iftirasıyla şüpheli olarak ifade vermeyi doğru bulmuyorum. Hasan Hüseyin’in beyanında geçen aracımla ilgili iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ben iş hayatım boyunca ne başkasının parasını ne de kendi paramı nakit olarak taşımamış biriyim. Bunlar iftiradır. Cevap vermeyi dahi doğru bulmuyorum" dedi.
#CHPEski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CNN Türk canlı yayınında CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili konuştu. Sevigen, "Kimse görüntülere montaj demedi, kimse paralara sahte demedi. Mekan belli, şahıslar belli. Bu durum Özgür Özel'in de İmamoğlu'nun da umurunda değil. Seçim bittikten sonra bu iş bitmeyecek" diyerek tepki gösterdi.
#CHPCHP İl binasında para sayma görüntüleriyle ilgili Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade verdi. Kılıç, 2019'da CHP İl İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı "Bir Tuğla da Sen Koy" bağış kampanyasına gönüllü olarak destekte bulunduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
#CHPCHP’deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel ifade verdi. Öksel, yaklaşık 1 saat süren ifadesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıt vermeden adliyeden ayrıldı. Öksel ifadesinde Şişli Belediye Başkanı olan Muammer Keskin'in verdiği çantayı teslim ettiğini ve amirinin talimatına uyarak çantayı götürdüğünü, çanta içinde ne kadar para olduğunu bilmediğini belirterek suçlamaları reddetti.
#CHPCumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
#CHPCHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Sarıyer'de CHP İstanbul İl Binası olarak satın alınan binanın eski sahibi Ali Rıza Braka'nın avukatı Gökhan Taşkapan'ın da ifadesine ulaşıldı. Taşkapan, "Görüntüler tarafımdan ifşa edilmemiş olup böyle bir şeye tevessül etmem mümkün olmadığı gibi CHP camiasını karşıma almayı düşünmem mümkün değildir" dedi.
#ChpCHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Sarıyer'de CHP İstanbul İl Binası olarak satın alınan binanın eski sahibi Ali Rıza Braka'nın avukatı Gökhan Taşkapan'ın da ifadesine ulaşıldı. Taşkapan, "Görüntüler tarafımdan ifşa edilmemiş olup böyle bir şeye tevessül etmem mümkün olmadığı gibi CHP camiasını karşıma almayı düşünmem mümkün değildir" dedi.
#CHPCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin, "Görüntüler 2019 yılına ait. AK Parti'li bir avukat görüntüleri almış sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim, biz de demişiz ki hiçbir çekinecek şeyimiz yok paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli alınan bina belli” dedi.
#Cumhuriyet Halk PartisiCHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Fatih Keleş’in ifadesi ortaya çıktı. Keleş, "Buradan bir komplo çıkarılmaya çalışılmaktadır. O kadar partili insan ve mülk sahibinin bir arada olmasının başka bir sebebi yoktur. Meşru bir amaçla, partimize taşınmaz satın alınmasıyla alakalı orada bulundum" dedi.
#CHPCumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl binasının satın alınması sırasında Ekrem İmamoğlu’nun kasası Fatih Keleş ve Tuncay Yılmaz’ın bavul ve çantalarla taşıdığı balya balya para sayma görüntüleri İBB yolsuzluk ve rüşvet soruşturma dosyasına girdi. Para kulelerinin görüntülendiği ofisin sahibi olan avukat Gökhan Taşkapan da soruşturmada “tanık” sıfatıyla ifade verdi.
#İBBİstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tanık olarak ifade veren iş insanı H.H.Ş. şüphelilerden Servet Yıldırım'ın "CHP'nin Genel Kurultayı'nda 1 milyar 200 milyon lirayı Berber Yaşar'ın döviz ofisinde dövize çevirip delegelere verdiklerini, KİPTAŞ'ın 70 dairesini delegelere dağıttıklarını" anlattığını iddia etti. Tanık H.H.Ş "Servet Yıldırım CHP'nin Genel Kurultayı'nda 1 milyar 200 milyon lirayı Berber Yaşar'ın döviz ofisinde dövize çevirip delegelere verdiklerini, KİPTAŞ'ın 70 dairesini delegelere dağıttıklarını, hatta bir delegenin de bir yıl boyunca Amerika'ya gidiş dönüş uçak biletlerini karşıladıklarını anlattı. Para sayma görüntüleri yayınlanınca Servet Yıldırım) bu paraların Kültür AŞ'den aldığı paralar olduğunu, itirafçı olacağını söyledi. Ancak ifadesinde bunları inkar etti. Hala Hüseyin Köksal'ın yanında çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ancak bu yapının birçok kirli işine kendisi vakıftır" diye konuştu.
#İBBAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul’da uluslararası basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda konuştu. Bakan Tunç, 'İBB soruşturmasında 51 tutuklu var. Bazıları soruşturma makamını baskı altına almaya çalıştı. Soruşturma siyasi değil, adli.' dedi.
#Adalet BakanıMehmet Murat Çalık kimdir ve nereli sorusu tutuklanma haberlerinin duyurulmasının ardından merak konusu oldu. ‘CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık gözaltına alınmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından gözaltı kararı verilmişti. Murat Çalık, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Peki, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kimdir, neden tutuklandı? İşte, o detaylar
#Beylikdüzü Belediye Başkanıİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarında yeni detaylar ortaya çıktı. Kişisel veri ile seçmen yönlendirildiğini belirten DHA Genel Müdür Yardımcısı Tamer Oskay, soruşturma hakkında dikkat çeken bilgileri paylaştı. Oskay, 'Bu firmalar üzerinden bir suç geliri elde ediliyor. Bu paralarla seçmenin yönlendirildiği iddia ediliyor. İddiaya göre Murat Ongun tarafından yapay zeka tabanlı bir yazılım hazırlatılıyor. Bu yazılım üzerinden kişisel veriler hukuka aykırı bir şekilde işleniyor ve biriktiriliyor.' ifadelerini kullandı.
#İstanbulİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Kişisel veri ile seçmen yönlendirildiğini belirten DHA Genel Müdür Yardımcısı Tamer Oskay, 'Milyonlarca üyesi olan İstanbul Senin Uygulaması'ndaki üyelerin kişisel bilgilerini reklam ve pazarlama karşılığında satıldığı tespit ediliyor.' ifadelerini kullandı.
#Ekrem İmamoğluSON DAKİKA! İBB'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un mal varlığına el konuldu. 'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekter Yardımcısı Mahir Polat, Reform Ensititüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın da aralarında olduğu 106 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İBB Başkanı İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun, "Gözaltına alınıyorum. Bizi susturarak Ekrem İmamoğlu'nu savunmamızı, desteklememizi engelleyeceklerini sanıyorlar" dedi. Adı sık sık gündemde yer alan Murat Ongun kimdir araştırmaları hız kazandı. Peki, Murat Ongun kaç yaşında, mesleği ne? İşte, Murat Ongun hayatı ve merak edilenler...
#Ekrem İmamoğluİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan şüpheli Ali Nuhoğlu ile firari olarak aranan Emrah Bağdatlı'nın adreslerinden milyonlarca lira ele geçirildiği belirtildi. Ali Nuhoğlu'nun iş yerinde yapılan aramalarda da 1,3 milyon dolar ele geçirildi.
#İBB'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 106 kişi için gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan 87 ismin ifade işlemleri sürerken soruşturmada çarpıcı detaylar da ortaya çıktı. İBB yöneticilerinin İstanbul'daki ünlü bir AVM'den rüşvet istediği iddia edildi.
#Rüşvet'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 106 kişi için gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan 87 ismin ifade işlemleri sürerken soruşturmada çarpıcı detaylar da ortaya çıktı. İBB yöneticilerinin İstanbul'daki ünlü bir AVM'den rüşvet istediği iddia edildi.
#Kent Uzlaşması SoruşturmasıŞişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan kimdir, neden gözaltına alındı, soruları son dakika haberi ile kamuoyuna yansıdı. 'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah da aralarında olduğu 106 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Resul Emrah Şahan kimdir? sorusu da bu gelişmeyle birlikte merak edilmeye başlandı. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polisler, belediye başkanının evinde arama yaptı. Peki, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan neden gözaltına alındı? Emrah Şahan nereli, kaç yaşında? İşte, Resul Emrah Şahan'ın biyografisi ve hayatı hakkında ayrıntılı bilgiler.
#Şişli Belediye BaşkanıMehmet Murat Çalık kimdir sorusu gündemdeki gelişmelerle birlikte merak edildi. ‘CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık gözaltına alındı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından gözaltı kararı verildi. Peki, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kimdir, neden gözaltına alındı?
#Beylikdüzü Belediye Başkanı'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, siyasetin gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Terör örgütüne yardım suçu iddiasını belirten Bakan Tunç, "Yargı kimseden emir ve talimat almaz. Yargı mensuplarını tehdit etmek asla kabul edilemez. Yargı kararı herkes için bağlayıcıdır. Kanun karşısında ayrıcalık yok." dedi.
#Yılmaz Tunç'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, siyasetin gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Terör örgütüne yardım suçu iddiasını belirten Bakan Tunç, "Kanunlar karşısında herkes eşittir. Yargı kimseden emir ve talimat almaz. Yargı mensuplarını tehdit etmek asla kabul edilemez. Yargı kararı herkes için bağlayıcıdır." dedi.
#Yılmaz TunçCHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'deki evinde Dilek İmamoğlu'nu ziyaret ettikten sonra ayrıldı. Özel, daha sonra İBB'nin Saraçhane'deki binasına geldi.
#CHP'CHP'de para sayma görüntüleri ve 'Kent uzlaşısı' soruşturmaları kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekter Yardımcısı Mahir Polat, Reform Ensititüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın da aralarında olduğu 106 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ekrem İmamoğlu, sağlık kontrolünden geçti. Öte yandan İstanbul Valiliği, kent genelinde 4 gün süreyle her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklamasının yasaklandığını duyurdu. İşte son gelişmeler...
#Ekrem İmamoğluCHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşması, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle duruşma, 27. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda gerçekleştirildi. Mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
#CHPCHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
#CHPCHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi. Köksal ifadesinde, "Belirsiz birinin iftirasıyla şüpheli olarak ifade vermeyi doğru bulmuyorum. Hasan Hüseyin’in beyanında geçen aracımla ilgili iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ben iş hayatım boyunca ne başkasının parasını ne de kendi paramı nakit olarak taşımamış biriyim. Bunlar iftiradır. Cevap vermeyi dahi doğru bulmuyorum" dedi.
#CHPSandık güvenliğiyle ilgili 4 kez tatbikat yaptıklarını açıklayan Özel, “Acil müdahale mangamız hazır. Tut ki Malatya’da kafa kafayayız, sayım uzadı. Malatya’ya gidecek 10 arkadaşımız belli. İstanbul için benzer bir durum olursa başka illere gitmesi gerekenler dışında herkes İstanbul’a gidecek” dedi.
#Özgür Özel