GeriAşk Kandıramazsın beni!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kandıramazsın beni!

"Birine delice aşık olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilirsiniz. Peki ya bilmeyenler ne yapmalı? İşte aşık olduğunuzu anlamanızı sağlayacak çok özel ipuçları...."

* Hoşlandığınız erkek bir sanatçıyı sevdiğini söylediğinde, bir hafta içinde o sanatçının bütün albümlerini satın alırsınız.

* Kötü patronunuz? Sanki artık o kadar da kötü değil. Sabah sıcak su mu akmıyor? Akmasın, soğuk su insanı canlandırır diye düşünürsünüz.

* Her sohbette mutlaka onun da adı geçer. Hatta konuyla ilgisi olmasa da, ne yapar eder, konuyu ona bağlamaya çalışırsınız.

* Burcunu öğrenip, sizin burcunuzla uyumlu olup olmadığını araştırırsınız.

* Türlü bahaneler yaratıp, onunla karşılaşma ve sohbet etme imkanı yaratırsınız.

* Herhangi başka bir kadınla konuştuğunu gördüğünüzde, o kadını kıskanıp, ondan nefret edersiniz.

* Anlaşılmaz bir biçimde Brad Pitt, George Clooney, Justin Timberlake veya Johnny Depp hayranlığınız sona erer.

* Gün boyunca sürekli onun ne kadar çekici ve etkileyici bir erkek olduğunu düşünüyor ve onu özlüyorsanız...

* Onu arkadan görünce, çocuk gibi sevinip, içinizden gözlerini ellerinizle kapatmak ve muzip bir sesle "Bil bakalım ben kimim?" diye sormak gelir.

* Sebepsiz yere onunla ilgili detaylar öğrenmeye çalışırsınız. Lisede yüzme şampiyonu olduğunu veya üniversitede en çok ekonomi dersini sevdiğini, bir ailesi bir de siz bilirsiniz.

* Kredi kartlarınızın ekstresi geldiğinde, daha önce spor kıyafetlere, müzik CD'lerine verdiğiniz parayı, seksi iç çamaşırlarına ve parfümlere verdiğiniz görürsünüz.

* Ona komik bir takma isim bulursunuz.

* En kötü fıkrasına deli gibi gülersiniz.

* Asla affetmeyeceğinize yemin ettiğiniz eski sevgilinizle karşılaştığınızda, hiçbir kızgınlık hissetmeden hatırını sorarsınız.

* Araba plakasında isminin baş harflerini hemen fark edersiniz.

* Bütün arkadaşlarınıza onun hakkında çeşitli şeyler anlatırsınız, anlatılan bir hikayenin sonunda, "Öyle tatlıdır ki, anlatamam" diye eklemeyi de unutmazsınız.

* Hafta sonu programını sormak için iki sayfalık bir elektronik posta hazırlayıp, onu arkadaşlarınıza okutursunuz.

* Aynı eğlence mekanında bulunduğunuzu fark ettiğinizde, ilgisini çekmek için dans gösterisi yaparsınız. Yorgun olup, eve gideceğini söyleyince aniden siz de yorulduğunuzu fark edip, mekandan ayrılırsınız.

* Yatağa girdiğinizde, onun uyurken ne giydiğini ve o anda yalnız olup olmadığını düşünürsünüz. Rüyanızda onu görürsünüz.

False