GeriKişisel Bakım Genç Kalmak İçin Cildin Günlük Probiyotik Dozu!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Genç Kalmak İçin Cildin Günlük Probiyotik Dozu!

Genç Kalmak İçin Cildin Günlük Probiyotik Dozu!

"Marka, ilk defa probiyotikleri ve antioksidanları, geliştirdiği yeni Slow Âge serisinde krem teknolojisi ile birleştirdi."

Türkiye’deki dermokozmetik sektörünün kurucusu, eczanelerin vazgeçilmez markası, günlük cilt bakımında cildi dış faktörlerden koruyan Probiyotikler ile Antioksidan ve Vichy Termal Suyu’nu birleştirdiği yeni ürün serisi “Slow Âge”i, Nur Bilen Yavuzer sunumu ile basına tanıttı.

Cilt Yaşlanmasının %80’i çevresel faktörlerden kaynaklanıyor:

Laboratuvarın yaptığı 20 yıllık araştırmalar ve klinik çalışmalar, genetiğin yaşlanmadaki etkisini %20 olarak belirtirken; cildin her gün maruz kaldığı çevresel faktörler (UV ışınları, hava kirliliği vb) ve yaşam tarzının (beslenme, stres, sigara vb) etkisini %80 olarak açıklıyor. Yani aslında, çevresel faktörler ve yaşam tarzımız farketmeden uzun dönemde cildimizde “Ekspozom” dediğimiz “Gizli Yaşlanma”ya neden oluyor. Marka, “Cildinin Genç Kalması %80 Senin Elinde!” mottosu ile tüm kadınları dış etkenlere karşı koruyor ve cildin daha uzun süre genç kalmasını sağlıyor.

Genç Kalmak İçin Cildin Günlük Probiyotik Dozu

Uzman estetisyen Nur Bilen Yavuzer probiyotiğin cilt için önemini anlattı:

“Sağlıklı güzelliğin ancak eczaneden alınan ürünlerle karşılandığına inanıyorum. Bugün burada sizlerden daha önce tanıma fırsatı elde ettiğim, içeriğiyle beni heyecanlandıran, ürünü denemek için sabırsızlandıran bir ürün serisi olan markanın yeni lansmanı Slow Âge’i anlatacağız. Sizler de biliyorsunuz ki artık etkileri ve güçleri tartışılmaz probiyotikler ve antioksidanlar cilt bakımında çok büyük rol oynuyorlar.

Marka, bu iki içeriği harmanlayarak Slow Âge adı verilen üründe buluşturdu. Ürünün adı her ne kadar Slow Âge olsa da, sadece orta yaş grubunun kullanacağı bir ürün olmamalı. Her yaş kendi yaşına uygun bir bakımı hak eder ki güzel yaşlansın. Aslında yaşlanmak için bir şeyler yapmanın yaşı 50 değildir, bu 20’li yaşlardan itibaren başlar ki yaşlanma daha güzel olsun.” diyerek cilt bakım serisi ile ilgili olan düşüncelerine yer verdi.

False