GeriSaç Bal Köpüğü Saç Hangi Tene Ve Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bal Köpüğü Saç Hangi Tene Ve Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Bal Köpüğü Saç Hangi Tene Ve Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

"Kumral olmak heyecan verici ve göz korkutucu bir deneyim olabilir. Kendinizi balköpüğü gibi açık saçlarla hayal etmek zor olabilir, özellikle de doğası gereği açık tenli değilseniz. Ancak hangi rengin cilt tonunuza uyacağını bilmek, doğru harekete karar vermenize yardımcı olabilir."

Doğru saç rengini seçmek, rastgele bir renk seçmek kadar basit değildir. Sizin için en iyi rengi bulmak için neyin size uygun ve neyin uygun olmadığını dikkatlice düşünmelisiniz. Bunu yapmak için hem cilt tonunuzu hem de göz renginizi dikkate almalısınız. Bu unsurları gözden geçirerek, yüzünüzle çatışmak yerine son derece gurur verici bir saç rengi seçebileceksiniz.

Bal köpüğü saç hangi tene ve kimlere yakışır?

Balköpüğü rengi birçok insana yakışır. Bu renk ara bir tonda olduğu için sarışın ve esmer ayırdı yapmaksızın neredeyse tüm cilt tiplerine uyar. Balköpüğü saç rengi mükemmeldir. Bu renk cilt tonunuzu geliştirir, yüzünüzü aydınlatır ve hatta saç stilinizi eskisinden daha iyi gösterir.

Bir kıyafetin renklerinin uyumlu olması gerektiği gibi, saçınızın ve cildinizin renklerinin de birbirini tamamlaması gerekir. Soluk, kahverengi veya koyu bir cildiniz varsa saçınızı balköpüğü rengine boyamadan önce size nasıl görüneceğini düşünün. Balköpüğünün birçok farklı tonu bulunur. Cilt tonunuza uygun tonu seçerek, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Bal köpüğü saç rengi akar mı?

Balköpüğü saç rengi ara bir renk olduğu için akmaz. Kızıl gibi yoğun pigmentlere sahip değildir. Bu nedenle saçını bir kez balköpüğüne boyatan bir kişi uzun süre boyunca saçlarının tadını çıkarabilir.

Balköpüğü saç rengi, soluk ciltler için mükemmel bir seçimdir. Bu tonlar özellikle mavi gözlü veya sıcak bir cilde sahip olanlar için idealdir. Balköpüğü tonları daha sıcak cilt tonlarına uygundur. Esmerler bu rengi ombre şeklinde kullanabilir.

Bal köpüğü saç bakımı nasıl yapılır? 

Balköpüğü saç renginin bakımı oldukça kolaydır. Saçınızı boyadıktan sonra rengin oturması ve pigmentlerin hemen akmaması için birkaç gün yıkamamanız önerilir. Bu süre içinde saçlarınız yağlanırsa kuru şampuan kullanabilirsiniz. Saçlarınızda dorelik istemiyorsanız mor şampuan ile tonu deneyebilirsiniz. Kumral veya sarı saçlara özel şampuanlarla uzun süre rengin korunmasına da yardımcı olabilirsiniz.

False