GeriBurçlar 6 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 6 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

6 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 6 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

6 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 6 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Astroloji, günümüzde en önemli olan alanlardan bir tanesini oluşturmaktadır. Burçlar da astroloji alanının içerisinde yer almaktadır. Sizin için 6 Temmuz tarihinin hangi burç olduğunu, bu burcun özelliklerini, yükselenini, 6 Temmuz tarihinde meydana gelmiş olan olayları, bu tarihte doğan anime karakterlerini, ünlüleri ve futbolcuları sizler için derledik."

6 Temmuz tarihi içerisinde doğmuş olan çok sayıda insan bulunmaktadır. Bununla birlikte bu tarihte pek çok olay yaşanmıştır.

 6 Temmuz Hangi Burç ve Burcu Ne?

 23 Haziran ile 23 Temmuz arasında doğan bireyler astroloji içinde yengeç burcu olarak ifade edilmektedir. Bu sebepten dolayı da 6 Temmuz günü doğan bütün insanlar yengeç burcu olmaktadır. Ülkemizde ve dünya üzerinde sayısı bir hayli çok olan bir burç çeşididir.

 6 Temmuz Burcu Yükseleni Nedir?

 Yengeç burçlarının yükseleni şeklinde bir durum bulunmamaktadır. Her bireyin yükselen burcu kendisine has olmaktadır. Bunun en önemli sebebi ise, yükselen burçların doğum saatine bakılarak belirlenebilen bir burç çeşidi olmasından kaynaklanmaktadır. Doğum saatini bilen yengeç burçları oldukça rahat bir şekilde yükselen burçlarını öğrenebilmektedirler.

 6 Temmuz Tarihinde Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Yengeç burçları genel olarak duyarlılıkları ve duygusallıkları ile özellikle yakın çevrelerinde dikkat çekmektedir. Dışarıdan egoist gibi görünen bir burç türü olsa da aslında oldukça cana yakın ve samimi olan bir burçtur. Yengeç burçları iletişim konusunda oldukça iyilerdir. Bu sebepten dolayı iletişimin ön planda olduğu meslekleri kolay bir şekilde yapabilmektedirler. Liderlik vasıfları ile devamlı olarak öne çıkan yengeç burcu, aynı zamanda da ekip faaliyetlerinde iyidir. Her işte mükemmeliyetçi olabilmeyi arzulamaktadırlar ve kendilerine verilen her çeşit sorumluluğu en iyi biçimde yapmaya gayret etmektedirler.

 6 Temmuz Özel Bir Gün müdür?

 6 Temmuz tarihi 1990 tarihinde bu zamana kadar 'Dünya Öpücük Günü' olarak kabul edilmektedir. ABD'li olan çoğu uzmana göre öpüşmek bağışıklık sistemini kuvvetlendirmektedir, huzuru artırmaktadır ve yaşlanmayı yavaşlatmaktadır.

 6 Temmuz Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler Nelerdir?

Fransız asıllı olan I. Richard, İngiltere tahtına çıkmıştır. Bu süreçte çok az İngilizce bilmekteydi.

Osmanlı topraklarına Hicaz katılmıştır. "Emaneti Mübareke" ismi ile anılan İslam peygamberi olan Muhammed bin Abdullah'a ait bulunan kutsal eşya, Mısır fatihi şeklinde isimlendirilen Yavuz Sultan Selim'e teslim edilmiştir.

Londra Antlaşması imzalanmıştır.

Fransız bilimci olan Louis Pasteur'ün bulmuş olduğu kuduz aşısı, ilk defa bir insana uygulanmıştır.

Alfred Deakin, ikinci defa Avustralya Başbakanı seçilmiştir.

Arabistanlı olan Lawrence, Arap isyancılarla beraber Akabe şehrine saldırmıştır.

6 Temmuz Tarihinde Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Ata Demirer

Aziz Nesin

Melisa Sözen

Yonca Cevher

Bora Yeter

Levent Üzümcü

Fırat Doğruloğlu

Galip Tekin

Şeklinde sıralanabilmektedir.

 6 Temmuz Tarihinde Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Diego Klimowicz

Zé Roberto

50 Cent

Eva Green

Pau Gasol

Roman Şirokov

Victoraş Astafei

Kate Nash

Jae Crowder

Şeklinde sıralanmaktadır.

 6 Temmuz Tarihinde Doğan Anime Karakterleri Kimlerdir?

 6 Temmuz tarihinde doğan bir anime karakter yoktur ancak Touka Kirishima temmuz ayının içerisinde doğmuş olan bir anime karakterdir.

 

False