GeriBurçlar 4 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 4 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

4 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 4 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

4 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 4 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"İnsanlar günümüzde mevcut olduğu gibi geçmiş dönemlerde de, yıldızlara, burçlara ve astrolojiye büyük oranda merak duymuşlardır. Bununla birlikte astrolojinin konuları da hala mevcut gizemini sürdürmektedir. 4 Temmuz tarihinin hangi burç olduğunu, yükselenini özelliklerini, 4 Temmuz tarihinde doğmuş olan futbolcuları ve ünlüleri, anime karakterlerini ve yine bu tarihe yaşanmış pek çok olayı sizler için derledik."

4 Temmuz tarihinde geçmiş seneler boyunca pek çok olay meydana gelmiştir. Bununla beraber yine 4 Temmuz tarihinde çok sayıda ünlü ve sporcu doğmuştur.

 4 Temmuz Hangi Burç ve Burcu Ne?

 Astrolojide güneş burcu bir başka deyiş ile sabit burç kişilerin doğum tarihlerine bakılarak saptanmaktadır. Bu durumda4 Temmuz tarihi içerisinde doğmuş bulunan insanların güneş burcu "Yengeç Burcu" olmaktadır.

 4 Temmuz Burcu Yükseleni Nedir?

 Astroloji içerisinde yükselen burç veya ay burcu ise bireye özel olmaktadır. Yükselen burç bireylerin doğum saatine bakılarak hesap edilen bir burç çeşididir. Yükselen burcun hesaplanması için bireyin doğum saatini tam olarak bilmesi zorunlu olmaktadır.

 4 Temmuz Tarihinde Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Astroloji içerisinde her bir burcun mevcut bir yönetici gezegeni bulunmaktadır. Yengeç burcuna bakıldığında, bu burcun yönetici gezegenin Ay olduğu görülmektedir. Yengeç burcunun elementi ise su olarak kabul edilmektedir. Yengeç burcunun uğurlu olan sayıları 3 ile 7 sayılarıdır. Yengeç burçlarının uğurlu günü ise pazartesi olmaktadır ve uğurlu taşları incidir.

 Yengeç burcu olan kişiler çok iyi bir ebeveyn olmaktadırlar. Aile hayatına büyük ölçüde önem vermektedirler. Yengeç burçları naziktir ve hassastır. Bununla birlikte beceriklidirler ve ısrarcıdırlar. Yengeç burçları tutumlu olmaları ile bilinmektedir. Yengeç burçlarının olumsuz olan özelliklerine bakıldığında değişkenlikleri, fazla duygusallıkları, şüphecilikleri ve kıskançlıkları ön plana çıkmaktadır.

 4 Temmuz Özel Bir Gün müdür?

 Amerikan Bağımsızlık Bildirisine göre; Amerikan Kongresi, Büyük Britanya içerisinden bağımsızlığını ilan etmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nin kuruluş günü şeklinde kutlanmaktadır.

 4 Temmuz Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler Nelerdir?

Kuzey Irak içerisinde Çuval olayı ortaya çıkmıştır. Bu durum Türkiye kamuoyunda oldukça geniş yankı uyandırmıştır.

Şarkıcı ve oyuncu olan Barış Akarsu, geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda ağır yaralanmıştır ve 5 gün boyunca komada kalarak hayatını kaybetmiştir.

Tanrı parçacığı keşfedilmiştir.

Ankara 1 Numaralı DGM içerisinde görülen "Sivas Katliamı" davası kapsamında Savcı, otuz sekiz sanık için idam istemiştir.

4 Temmuz Tarihinde Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Barış Akarsu

Kurtuluş Türkgüven

Koca Yusuf

Tomris Uyar

Tarık Ündüz

Füsun Akatlı

Şükriye Atav

Tansu Biçer

Ömer Faruk Aşık

Selçuk Balcı

Şeklinde sıralanabilmektedir.

 4 Temmuz Tarihinde Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular Kimlerdir?

Tahar Rahim

Isabeli Fontana

Mossoró

Jin Akashi

Lee Je-hoon

David Kross

Fredo Santana

Agnete Johnsen

Era Istrefi

Post Malone

Şeklinde sıralanmaktadır.

 4 Temmuz Tarihinde Doğan Anime Karakterleri Kimlerdir?

 Kyouya Sata, 4 Temmuz tarihinde doğmuş olan bir anime karakteri olmaktadır.

False