GeriBurçlar 26 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 26 Ağustos tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

26 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 26 Ağustos tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

26 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 26 Ağustos tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Astroloji gelecekle ilgili tahmin yürütmesi ve insanların karakterleri ile ilgili bilgiler vermesi nedeni ile insanlar tarafından merak edilmektedir. Günümüzde pek çok kişi astrolojiyi yakından takip etmektedir. 26 Ağustos hangi burç ve burcu ne? 26 Ağustos tarihte bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

26 Ağustos tarihinde doğan kişiler de hangi burç olduklarını merak etmektedir. Bu tarihte doğanlar başak burcunun özelliklerini göstermektedirler. Başak burcu toprak grubunda yer alan burçlardan biridir.

 26 Ağustos Hangi Burç ve Burcu Ne?

 26 ağustos tarihinde doğan kişilerin burçları başak olmaktadır. Başak burçları titiz olmaları ile ünlüdürler. Bu burç toprak grubunda yer alan burçlardan bir tanesidir.

 26 Ağustos Yükselen Burcu Nedir?

 İnsanların karakterleri ile ilgili detaylı bilgiler almak istiyorsanız yükselen burçlarını bilmeniz gerekir. Normal burçlar tespit edilirken sadece doğum tarihi yeterli olurken yükselen burcunu öğrenmek için doğum saatine bakmak gerekmektedir.

 26 Ağustosta Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Bu tarihte doğan başak burçları becerikli ve empatik insanlardır. Romantik bir yapıları vardır. El attıkları işlerde oldukça istekli ve başarılı olmaktadırlar. Sanatsal bir yapıları bulunur.

 Gizem ve hassasiyet bu burçların özellikleri arasında yer almaktadır. Çoğu insan birbirini anlamakta zorlanırken başak burçları bunu çok iyi bir şekilde yapmaktadırlar. Başak burçlarının şefkatli bir yapısı bulunur. Derin duygusal bir anlayışları bulunmaktadır. Sempatik yapıları bulunmaktadır.

 Başak burcu insanının pek çok yeteneği bulunur. Sevgi doludurlar. Hayata oldukça bağlıdırlar. Hem finansal hem de duygusal olarak kendilerini güvende hissetmek istemektedirler. Sıkıntılı durumlardan kaçınmaktadırlar. Eleştirilmek hoşlarına gitmez. Evcimen insanlardır. Zihin yapıları oldukça gelişmiştir. Genelde sanatla ilgili hobiler edinmektedirler.

 26 Ağustos Özel Bir Gün müdür? 26 Ağustos Ne günü?

 26 Ağustos tarihinde pek çok önemli olay ve gelişme meydana gelmiştir. Ancak bu tarih günümüzde önemli bir gün olarak anılmamaktadır.

 26 Ağustos Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

2002 yılında Anıtkabir'de yeniden yapılan Atatürk ve Kurtuluş Müzesi dönemin cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından açılmıştır.

1991 yılında İstinye tersanesi kapatılmıştır.

2000 yılında İş Kuleleri tamamlanmıştır.

1936 yılında BBC kanalında ilk sesli televizyon gösterimi gerçekleşmiştir.

1924 yılında İş Bankası kurulmuştur.

1920 yılında ABD'de ilk defa kadınlar oy kullanmıştır.

1957 yılında Transistörlü radyolar piyasaya sürülmüştür.

26 Ağustosta Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

1998 Berke Aygündüz - Türk Basketbolcu

1982 Gamze Özçelik - Türk oyuncu, sunucu ve manken

1979 Yağmur Sarıgül - Türk besteci ve Manga grubunun elektro gitaristi

1977 Bülent Şakrak - Türk oyuncu

26 Ağustosta Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

1994 Lauren Taylor - İngiliz Amatör Golfçü

1993 Robert Schick - Alman Futbolcu

1987 Ksenia Sukhinova - Rus manken

26 Ağustosta Doğan Anime Karakterleri

 26 Ağustosta doğan anime karakteri bulunmamaktadır. 

False