İyi Bir Aile Değiliz haberleri sayfasında İyi Bir Aile Değiliz hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1876 İyi Bir Aile Değiliz haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Oyuncu Haki Biçici’nin ilk yönetmenlik deneyimi “İyi Bir Aile Değiliz”in galası önceki akşam yapıldı. 9 Şubat’ta vizyona girecek filmin ekibi, Yeşilçam’daki Arzu Film ekolünü devam ettirdiklerini söyledi.
#İyi Bir Aile DeğilizYorgos Lanthimos’un 11 dalda Oscar’a aday gösterilen son filmi ‘Zavallılar’, yetişkin vücudunda çocuksu bir kişiliğe sahip Bella Baxter’ın adeta zincirlerini kırarak cinselliği ve dünyayı keşfetmesini anlatıyor. Dış basında “Feminist bir başyapıt mı yoksa bir erkek seks fantezisi mi” şeklinde tartışmalara neden olan yapımda ana karakteri canlandıran Emma Stone çok başarılı bir performans sergiliyor.
#Uğur VardanOyuncu Haki Biçici’nin ilk yönetmenlik deneyimi “İyi Bir Aile Değiliz”in galası önceki akşam yapıldı. 9 Şubat’ta vizyona girecek filmin ekibi, Yeşilçam’daki Arzu Film ekolünü devam ettirdiklerini söyledi.
#İyi Bir Aile DeğilizUsta oyuncu Perihan Savaş, oğlu Savaş Zafer ve gelini Melis Ketenci’yle bayram vesilesiyle bir araya geldik. Savaş Zafer, röportajımız için İstanbul’daki evinin kapılarını açtı. Sadece bayramda değil her fırsatta bir araya geldiklerini belirten aile, hem bayramları nasıl geçirdiklerini hem de aile yaşamlarını anlattı.
#Perihan SavaşHenüz 16 yaşındayken tanındı, kısa sürede hem yeteneği hem güzelliğiyle ilgi çekti. Ama şöhretten çok, mesleğinin bir ifade biçimi olmasından etkilendiğini söylüyor. Durmadı, üretti, “Burada olmayı sevdim, ona göre çalıştım” diyor. Bir süre önce mekân sahibi ve yönetmen Umut Evirgen’le evlendi, ilişkileri hep magazin gündemindeydi. Alina Boz’la buluşuyoruz; oyunculuğu, yeni işlerini, evliliğini, hayatını konuşuyoruz: “En çok karşılaştığım yorum ‘Biz seni soğuk sanıyorduk, ne kadar içten ve samimiymişsin’ oluyor.”
#Alina BozTrump gerçek bir ABD’li işinsanı. Bütün odak noktası para. “500 milyar dolarım gitti” diyor. Zelenski ise “Hayır, sadece 100 milyar dolar” diyor. Muhtemelen Ukraynalı haklı. Ama Trump’un böyle bereketsiz bir kazana 100 milyar dolar daha yatırmaya niyeti yok. Bütün amacı, Ukrayna’nın kalan maden zenginliklerini ele geçirmek. ABD, Ukrayna’nın doğusunu Rusya’ya bırakma teklifini kabul etmiş görünüyor. Böylece savaşın sona ereceğini düşünüyorlar. Çin meselesi gündemde olduğu sürece ABD, Rusya’yı tamamen karşısına alamaz.
#TrumpBu hafta gösterime giren ‘Babygirl’ son bir yılda peş peşe gelen, olgun kadın-genç erkek ilişkisini anlatan filmlerin son örneği. Yönetmeni Halina Reijn’a göre bu konuları en çok kadınların sevmesinin nedeni açık: ‘Artık bir kutunun içinde sıkışıp kalmak istemiyorlar.’
#Meltem FIRATLIUEFA Avrupa Ligi 7. haftasında, Çarşamba günü sahasında İspanya La Liga ekibi Athletico Bilbao'yu konuk edecek Beşiktaş'ta, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer müsabaka öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü yaptığı konuşmada, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, transfere dair de konuştu. İşte Ole Gunnar Solskjaer'in açıklamalarından satır başları...
#Beşiktaş‘Kavak Yelleri’ dizisiyle herkesin kalbini kazandı. Yeteneğinin yanında duru güzelliğiyle de sevildi. 24 Ocak’ta vizyona girecek olan ‘Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı’ filminde bir prenses olarak karşımıza çıkacak Pelin Karahan “Hayata atıldıkça prenses tarafım geri planda kaldı” diyor. Onunla hayatı, çocuklarını, evliliğini ve yaşadıklarını konuşuyoruz: “Bazen seni sadece güzel zannediyorlar, kimse zekânla ilgilenmiyor.”
#Pelin KarahanDÜZCE’de konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Türkiye’nin doğurganlık oranları az. Biz konuda sosyo-ekonomik olsun, sezeryan oranları olsun bunların hepsinde problemlerin giderilmesi için Sağlık Bakanlığı olarak elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
#Sağlık BakanıSosyal medyada kendini ‘spiritüel danışman’ olarak tanıtan Yeliz Ergün hakkında dolandırıcılık, intihara yönlendirme ve cinsel istismar iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. İddialar üzerine hakkında inceleme başlatılan Yeliz Ergün, internet üzerinden 18 bin liraya ‘İçimizdeki Çocuk 2.0’ isimli eğitimi satışa sunuyor ve sosyal medya hesaplarında paylaştığı videolarda ‘Annenizle görüşmeyi keserseniz zengin olursunuz’ gibi ifadelerde bulunuyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avukat Melih Demirer, "İntihar eden mağdurlar arasında 16 yaşındaki bir kız çocuğu yer alıyor. İncelemelere devam ediyoruz çünkü kazıdıkça daha çok şey ortaya çıkıyor. Devletimiz araştırmaları doğrultusunda daha net veriler elde edecektir” dedi. Psikolog Nesime Bakırtaş ise "Borca giren, ailesinden zorla isteyerek bu eğitimleri satın alan çok kişi var. Bu eğitimleri aldıktan sonra birden zengin olmuyorlar ya da çok güzel bir hayatları olmuyor. Bu noktada da çok büyük bir hayal kırıklığına uğrama var" diye konuştu.
#Spiritüel DanışmanSosyal medyada kendini ‘spiritüel danışman’ olarak tanıtan Yeliz Ergün hakkında dolandırıcılık, intihara yönlendirme ve cinsel istismar iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. İddialar üzerine hakkında inceleme başlatılan Yeliz Ergün, internet üzerinden 18 bin liraya ‘İçimizdeki Çocuk 2.0’ isimli eğitimi satışa sunuyor ve sosyal medya hesaplarında paylaştığı videolarda ‘Annenizle görüşmeyi keserseniz zengin olursunuz’ gibi ifadelerde bulunuyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avukat Melih Demirer, "İntihar eden mağdurlar arasında 16 yaşındaki bir kız çocuğu yer alıyor. İncelemelere devam ediyoruz çünkü kazıdıkça daha çok şey ortaya çıkıyor. Devletimiz araştırmaları doğrultusunda daha net veriler elde edecektir” dedi. Psikolog Nesime Bakırtaş ise "Borca giren, ailesinden zorla isteyerek bu eğitimleri satın alan çok kişi var. Bu eğitimleri aldıktan sonra birden zengin olmuyorlar ya da çok güzel bir hayatları olmuyor. Bu noktada da çok büyük bir hayal kırıklığına uğrama var" diye konuştu.
#EğitimAilelerimiz çoğu zaman ilişkilerimiz hakkında yorum yapar. Ancak bazıları var ki, çocuğunun aşık olduğu, sevdiği kişiyi bir türlü sevemez, sevmemekle de kalmaz ayrılmaları için ellerinden geleni yaparlar. Bir sorudan fazlası serimizde bu kez aileleri tarafından ilişkilerine karışılan, evlenmelerine karşı çıkılan hatta evden kovulan insanların hikayelerini dinliyoruz.
#Bir Sorudan Fazlası