GeriBurçlar 6 Ocak hangi burç ve burcu ne? 6 Ocak tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

6 Ocak hangi burç ve burcu ne? 6 Ocak tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

6 Ocak hangi burç ve burcu ne? 6 Ocak tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Burçlar, çok eski zamanlardan beri insanların ilgisini çekmektedir. Günümüzde astrolojinin gelişmesi ile birlikte de burçlara olan ilgiler artmıştır. 6 Ocak tarihinde doğanlar da hangi burçta olduklarını merak etmektedir. 6 Ocak hangi burç ve burcu ne? 6 Ocak tarihte bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

22 Aralık ile 21 Ocak tarihi arasında doğanlar Oğlak burcu olmaktadır. Dolayısıyla 6 Ocak tarihinde doğanlar da Oğlak burcu olmaktadır. Oğlak burcu olan kişiler yükselen burçlarının da özelliklerini göstermektedir. Bu nedenle bu burçta olanların yükselenlerinin ne olduğuna da bakması gerekmektedir.

 6 Ocak Hangi Burç ve Burcu Ne?

 6 Ocak tarihinde doğan herkesin burcu Oğlak burcu olmaktadır. Bu burç toprak grubunda yer alan burçlardan bir tanesidir. Oğlak burçları her zaman başarılı olmak için sıkı bir çalışma içerisindedir. Meraklı olmaları ile bilinirler. Bu nedenle çevrelerinden olumsuz tepkiler aldıkları zamanlar olabilmektedir. Oğlak burcunun yönetici gezegen ise Satürn'dür. İş hayatında başarılı olmak bu burçlar için oldukça önemlidir. Bu özellikleri aşk hayatlarına olumsuz bir şekilde yansıyabilmektedir.

 6 Ocak Yükseleni Nedir?

 Yükselen burcunu öğrenmek isteyenlerin öncelikle doğum saatlerini bilmeleri gerekmektedir. Aksi halde yükselen burçlarını öğrenmek imkansızdır. 6 Ocak tarihinde doğan kişiler doğum saatlerine göre yükselen burçlarını kolay bir şekilde öğrenebilirler.

 6 Ocakta Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 Bu tarihte doğan kişiler doğrucu ve aynı zamanda kararlı yapıları ile dikkat çekmektedir. Yaptıkları işlerde sürekli titiz davranmaktadırlar. Becerikli bir yapıları vardır. Eğitime oldukça önem vermektedirler. Bu nedenle de öğrenmek için çok çaba sarf ederler.

 Çeşitli konularda risk alma konusunda ihtiyatlı davranmaktadırlar. Sosyal bir yapıları vardır. Çekici ve oldukça çalışkandırlar. Sosyal olmayı severler. Bu nedenle arkadaş çevreleri oldukça gelişmiştir. Çoğu zaman gizemli tavırları ile de dikkatleri üzerlerine çekmektedirler.

 6 Ocak Özel Bir Gün müdür? 6 Ocak Ne Günü?

 6 Ocak tarihte pek çok önemli olayın olduğu bir gündür. Bunun yanında Üç Kutsal Bilge Günüdür. Bu tarih Hristiyanlar için resmi tatildir. Kaspar, Melchior, Baltazar isimli bilgelerin İsa'ya tapmalarının kutlandığı bir gündür.

 6 Ocak Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

 6 Ocak tarihinde pek çok önemli olay gerçekleşmiştir.

6 Ocak 1945 yılında George H. W. Bush ile Barbara Pierce New York'ta evlenmiştir.

1950 yılında Birleşik Krallık, Çin Komünist Hükümetini resmen tanımıştır.

6 Ocakta Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

6 Ocak 1947 Erkut Yücaoğlu

6 Ocak 1928 İsmet Sezgin

6 Ocak 1969 Bilal Uçar

6 Ocak 1978 Erdem Kınay

6 Ocak 1986 Biran Damla Yılmaz

6 Ocakta Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

6 Ocak 1969 Norman Reedus

6 Ocak 1972 Pascal Nouma

6 Ocak 1982 Eddie Redmayne

6 Ocakta Doğan Anime Karakterleri

 6 Ocak tarihinde doğan bir anime karakteri bulunmamaktadır. 

False