GeriBurçlar 11 Nisan hangi burç ve burcu ne? 11 Nisan tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

11 Nisan hangi burç ve burcu ne? 11 Nisan tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

11 Nisan hangi burç ve burcu ne? 11 Nisan tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Burçlar çok eski zamanlardan beri insanların ilgisini çekmektedir. Çünkü doğum tarihlerine bakılarak ve o tarihlerdeki gezegen hareketleri incelenerek insanların karakterleri ve kişilikleri ile ilgili yorumlar yapılabilmektedir. 11 Nisan tarihinde doğan kişiler de hangi burç olduklarını merak etmektedir. 11 Nisan hangi burç ve burcu ne? 11 Nisan tarihte bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

11 Nisan tarihinde doğan kişiler burçları ile ilgili araştırmalar yapmaktadır. Bu tarih doğumlular Koç burcunun özelliklerini göstermektedir. Bir kişinin burçlara göre karakter analizini yapmak için sadece Güneş burcuna bakmak doğru olmaz. Yükselen burcuna da bakmak gerekmektedir.

 11 Nisan Hangi Burç ve Burcu Ne?

 11 Nisan doğumlular Koç burcunun özelliklerini göstermektedir. Koç burcu ateş elementidir. Bunun yanında ilk burç olması sebebi ile öncü burç olarak da isimlendirilmektedir.

 11 Nisan Yükseleni Nedir?

 11 Nisanda doğan kişilerin yükselen burçları doğum saatine göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle bu tarihte doğan kişilerin yükselen burçlarını öğrenmeleri için mutlaka doğum saatlerini bilmesi gerekmektedir. Ne yazık ki doğum saati bilinmeden yükselen burcun öğrenilmesi mümkün değildir.

 11 Nisanda Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 11 Nisan tarihinde doğan Koç burçları çok çabuk sinirlenebilmektedirler. Karşılarına çıkan durumlara kolay bir şekilde uyum sağlama özelliğine sahiptirler. Sıkılgan bir yapıları vardır. Bu nedenle sürekli değişiklik ihtiyacı hissetmektedirler.

 Bir projeye dahil olduklarında çok çalışırlar, konu üzerinde derin düşünürler. Bir iş ile ilgili planlamalar yapar ve vakit kaybetmeden planlarını eyleme geçirmek için çalışmalar yapmaktadırlar. Güvenilir bir yapıları vardır. Çevrelerindeki insanlara karşı oldukça şefkatlidirler. Sevdiklerine karşı ellerinden gelen yardımı yapmaktadırlar.

 Bağımsız bir yapıları vardır. Özgürlüklerine düşkündürler. Çoğu zaman diplomatik hareket etmektedirler. Açık hava etkinliklerini çok severler ve fırsat buldukça bu etkinliklere katılırlar. Kararlarının sorgulanması hoşlarına gitmez. Böyle bir durum ile karşılaştıkları zaman sert tepki verebilirler. Çoğunlukla aşk yaşamlarında partnerlerini eleştirmezler. Sevgi dolu bir şekilde davranırlar.

 

 11 Nisan Özel Bir Gün müdür? 11 Nisan Ne Günü?

 7 - 13 Nisan arası Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanır. 8 - 14 nisan arası ise Sağlık Haftası olarak kutlanmaktadır. 11 Nisan'da bu günler arasında yer almaktadır.

 11 Nisan Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

2010 yılında YKS sınavının ilki yapılmıştır.

1991 yılında Terörle Mücadele Yasası kabul edilmiştir.

1975 yılında Türk - Irak petrol boru hattının Irak ayağı yapılmaya başlanmıştır.

1970 yılında Apollo 13 uzaya gönderildi.

11 Nisanda Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

1975 Ufuk Özkan - Türk oyuncu

1981 Sera Tokdemiz - Türk Oyuncu

1977 Demet Şener - Türk manken ve oyuncu

1954 Abdullah Atalar - Türk bilim insanı

11 Nisanda Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

1996 Dele Alli - İngiliz Futbolcu

1987 Michelle Phan - Amerikalı grişimci

11 Nisanda Doğan Anime Karakterleri

Ryuuji Takasu - Toradora!

 

False