GeriGüzellik Reçeteleri Hollywood Tarzı Cilt Bakımı Nedir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hollywood Tarzı Cilt Bakımı Nedir?

Hollywood Tarzı Cilt Bakımı Nedir?

"Hollywood tarzı cilt bakımı deyince akla ilk gelen hydrafacial uygulaması oluyor. Hydrafacial yönteminin merak edilenlerini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu sizler için anlatıyor."

Hydrafacial, yaşlanma karşıtı bir bakım yöntemi, nemlendirici; aynı zamanda cilt gençleştirme, akne ve leke tedavisi için de bir işlemdir. Hydrafacial, cildi derinlemesine temizlemek için vakum yöntemlerini kullanan cihazlar, enjeksiyonlar ve benzeri yöntemleri içermediği için tamamen ağrısızdır. Geliştirilmiş teknoloji sayesinde cilde zarar vermeden cilt yenilenmesini sağlamanın bir yolu; daha sağlıklı, daha parlak, daha güzel ve daha genç görünen bir cilde sahip olmak isteyen kişilerin sıklıkla beğendiği bir uygulamadır. Hydrafacial yöntemi ile derin cilt temizliği, yenileme, nemlendirme ve antioksidan koruma tek seansta gerçekleştirilebilir.

Hydrafacial tek seansta cilt temizliği, yenileme, nemlendirme ve antioksidan koruma sağlar

Hydrafacial ile cildiniz en alt tabakasına kadar temizlenebilir, cilt mikroskobik düzeyde soyulabilir, biriken ve gözeneklerin kapanmasına neden olan tüm ölü hücreleri, fazla yağı ve siyah noktaları giderilebilir. Cilt yüzeyindeki küçük çizikler ve kırışıklıklar, mevcut renk farklılıkları ve lekeler, farklı cilt tipleri için hazırlanmış serumlarla tedavi edilebilir. Cildin sağlıklı, genç, canlı ve yumuşak görünmesi için cilt altına antioksidanlar, hyaluronik asit ve protein içeren peptit solüsyonu uygulanır. Tüm prosedürleri tek bir tedavi kursunda birleştiren yüz bakımı yöntemi sayesinde birçok farklı bakım işlemi kolay, hızlı ve etkili bir şekilde uygulanabilmektedir.

Aşamalardan oluşan hydrafacial cilt bakımı acısız ve kolaydır

Hydrafacial kullanımı çok basittir ve kişi ağrı hissetmez. İşlem boyunca hücre metabolizmasını ve yenilenmesini hızlandırır. İlk aşamada, tedavi edilecek kişinin cilt tipine uygun bir temizleyici seçilir. Cilt yüzeyini ve gözenekleri yumuşatılır ve cilt vakum ile temizlenir. İkinci aşamada cilt tipleri ve sorunlarına özel seçilmiş çözümlerle cilt beslenir. Radyo frekans başlığı sayesinde uygulanan solüsyon cilde iletilir. Bu işlemde kullanılan solüsyon peptitler, antioksidanlar ve hyaluronik asit içerdiği için kolajen yapısını harekete geçirerek cildin nemlenmesini, onarılmasını ve yenilenmesini sağlayabilir. Soğutma başlığı kullanarak solüsyon ciltte tutulur. Son aşamada ise LED tedavisi uygulanarak cilt dokusu uyarılır. Bu işlem gözenekleri sıkılaştırır ve uzun süre korunmasını sağlar. Her cilt tipine ve her yaştan kişiye uygulanabilen yüz nemlendirme sistemi 4 mevsim boyunca devam eder, mevsim geçiş döneminde cildin dış etkisini en aza indirir ve cildin nem dengesini korur.

Hydrafacial cilt bakımı faydaları

Cilt temizliği diğer birçok sorun için tercih edilen hydrafacial yönteminin birden fazla sağladığı fayda vardır. Bu faydalara bakacak olursak;

  • Her yaş ve her cilt tipi için özelleştirilebilir bir yöntemdir.
  • Acı ve ağrı olmadığı için konforludur.
  • Cilt tahriş edilmeden temizlenerek işlem uygulanır.
  • Diğer cilt bakım yöntemlerine kıyasla daha derinden temizlik sağlanır.
  • Cilt tonunda var olan lekeler giderilir, genişlemiş gözenekler ve akne sorunlarını temizlenir.
  • Nem dengesi korunduğu için yağlanma sorunun önüne geçilir.

 

False