GeriMutfak Tüyoları Kanat pane tarifi ve malzemeleri: Gelinim Mutfakta kanat pane nasıl yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kanat pane tarifi ve malzemeleri: Gelinim Mutfakta kanat pane nasıl yapılır?

Kanat pane tarifi ve malzemeleri: Gelinim Mutfakta kanat pane nasıl yapılır?

Çıtır çıtır kızarmış tavuk kanatları ile sevdiklerinize ev yapımı sağlıklı fast food hazırlamaya ne dersiniz? Ekranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta kanat pane tarifi ile menülerimizi belirlemeye devam ediyor. Peki, kanat pana nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta kanat pane tarifi ve malzemeleri...

Gelinim Mutfakta kanat pane tarifi günün aranan tarifleri arasında yer alıyor. Ballı hardallı patates salatası ile servis edevileceğiniz kanat pane tarifi, malzemeleri ve yapılışı hemen aşağıda...

KANAT PANE TARİFİ MALZEMELERİ

750 gram tavuk kanat

1 paket krema

4 yemek kaşığı yoğurt

2 adet kuru soğan

4 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

1 kase pane harcı

Pane için;

2 yumurta

4 yemek kaşığı un

1 tatlı kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

KANAT PANE NASIL YAPILIR?

Kanat pane için önceilikle soğanı küçük küçük kesin ve sarımsakları rendeleyin.

Geniş bir kapta un ve yumurta hariç tüm malzemeleri bir araya getirip karıştırın.

Tavukları karışımın içine atıp iyice bulayın.

Ayrı bir kasede yumurtayı ve baharatları çırpın.

Başka bir tabağa da unu döküp, kanatları önce yumurtalı harca batırın.

Tavuk kanatlarını paneye buladıktan sonra una batırıp bulayın.

Kızgın yağda iki tarafını da kızartın ve havlu kağıt serili servis tabağına alın.

Afiyet olsun...

False