GeriMutfak Tüyoları Gelinim Mutfakta çok ballı kanat tarifi: Çok ballı kanal nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gelinim Mutfakta çok ballı kanat tarifi: Çok ballı kanal nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Gelinim Mutfakta çok ballı kanat tarifi: Çok ballı kanal nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Gelinim Mutfakta çok ballı kanat tarifi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Bol baharatların yanı sıra ballı sosun da bir arada olduğu kanat akşam yemeği menülerinde yerini aldı. Ğeki, çok ballı kanat nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta çok ballı kanat tarifi ve malzemeleri...

Tatlı ekşi sosları sevenlerin favorisi olacak ballı kanat tarifi marinesinin ardından kısa sürede hazırlanıyor. Yapımı oldukça pratik, lezzetli çok ballı kanat tarifi merak edenlere, hemen aşağıda...

ÇOK BALLI KANAT MALZEMELERİ

18 adet tavuk kanat

2 yemek kaşığı mısır nişastası

2 yemek kaşığı susam

1 adet soğan

5 yemek kaşığı soya sosu

1 yemek kaşığı elma sirkesi

3 diş sarımsak

1 yemek kaşığı bal

1 yemek kaşığı pul biber

1 çay kaşığı toz zencefil

1 tatlı kaşığı toz kişniş

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz

ÇOK BALLI KANAT NASIL YAPILIR?

Kanatları geniş kaba alın.

Diğer malzemeleri de ekleyip iyice karıştırın.

Üzerini streç filmle sarıp buzdolabında bir süre dinlendirin.

Daha sonra buzdolabından çıkarıp fırın tepsisine dizin.

Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında üzeri kızaran kadar pişirin.

Afiyet olsun...

False