Güncelleme Tarihi:
Şekerin yerine gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu besinler ile şekeri bir daha aramayacaksınız!
Kaynak Fotoğraflar: Alamy, Ingimage
Ham bal, hayatımızın her alanında kullanabileceğimiz muhteşem bir besin. Cilt bakımından yaraların tedavisine, yiyecek tatlandırmadan hastalıkların iyileşmesine kadar sayısız faydası bulunan bal, şeker için de iyi bir alternatif. Ancak kullandığınız balın organik olduğundan emin olun.
Hindistan cevizi şekeri ile tanıştınız mı? Hindistan cevizi sütü, suyu, yağından sonra şimdi de şekeri mutfaklarımızda yer almaya başladı. Tadı ve kokusunun güzelliğinin yanı sıra sağlıklı da olan Hindistan cevizi şekerini içeceklerinizde, tatlılarınızda rahatlıkla şeker yerine kullanabilirsiniz.
Tadı harika olan ve aynı zamanda bolca vitamin içeren bir meyvedir hurma. Hurma şekeri ise, bu meyvenin öğütülerek toz hale getirilmesiyle oluşur. Yiyecek ve içeceklerinizi tatlandırmak için bu sağlıklı ve leziz şekerden yardım alabilirsiniz.
Akçaağaç şurubu, baldan biraz daha sıvı bir yapıya sahiptir. Ve sıkı durun, bu şurup 24 tür antioksidan içerir! Aynı zamanda beyin hücrelerini korur ve bu nedenle Alzheimer hastalığına karşı koruyucudur. Yediklerinize lezzet katmanın en sağlıklı yollarından biri kesinlikle akçaağaç şurubu kullanmaktır.
Mucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Pastırmalı kuru fasülye var! (Sponsorlu İçerik)