GeriSağlık Mutlu çiftlerin küçük sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mutlu çiftlerin küçük sırları

Mutlu çiftlerin küçük sırları

İlişkinizi canlandıracak harika önerilerimiz var!

İlişkiniz heyecanını mı yitirdi? Mutlu çiftleri görüp iç mi geçiriyorsanız? İlk tanıştığınız ve birbirinize aşık olduğunuz zamanlardaki gibi eğlenceli programlar yapıp aşkınızı canlandırmanız mümkün. Peki, ama nasıl?

İlk aşık olduğunuzda, paylaştığınız her şey adrenalin salgılamanıza neden olur çünkü yaşadıklarınız sizin için yenidir. Ama bildiğiniz gibi o ilk dönemin heyecanları gün geçtikçe azalır ve ilişkiniz bir düzen içerisinde devam etmeye başlar. İşte o zaman ateşinin yerini sıkıntılı günler alabilir. Ancak her zaman böyle olacak diye de bir kural yok. Devam eden bazı araştırmaların sonuçlarına göre çiftler, farklı şeyler deneyerek aşkın heyecanını canlı tutabiliyor. İşte, bunun için ipuçları...

Kürek çekin

Deniz veya göle yakın bir yerde yaşıyorsanız, birkaç saatliğine bir kano kiralayıp, birlikte kürek çekebilirsiniz. Kahkahalarla güleceğiniz bu aktiviteyi mutlaka deneyin.

Değişik insanlarla görüşün

Her zaman aynı arkadaşlarınızla görüşmek yerine, bir değişiklik yapın ve yeni tanıştığınız kişileri yemeğe veya kahvaltıya davet edin. Hayatlarıyla ilgili sorular sorarak ve kendi hayatınızın detaylarını anlatarak birbirinizi daha yakından tanımaya çalışın.

Yumruk atın

Koşuya çıkmak veya bisiklete binmek güzeldir ama boks yapmak veya başka bir dövüş sporuyla uğraşmak kadar enerji seviyesini yükselten ve sizi ter içinde bırakan başka bir aktivite olamaz.

Spor salonunuzda bir seansa birlikte katılın. Korkmayın birbirinize vurmayacaksınız, sadece hocayla çalışacaksınız. Ayrıca, içinizdeki kızgınlıklardan bu şekilde kurtulmaya çalışmak tahrik edici olabilir.

İkinci el mallar satan bir mağazaya gidin

Kendinize maddi bir limit koyun ve mağazayı baştan aşağı gezerek birbirinize vintage tişörtler veya güzel şapkalar, havalı kıyafetler alın.

Yola koyulun

Haritayı elinize alın ve yaşadığınız yere yakın ama daha önce hiç görmediğiniz yerleri seçin. En ilginç ismi olan yeri belirleyin ve oraya gidin. Çıralı ya da Bördübet'te sizi nelerin beklediğini bilemeyeceğiniz için kendinizi hir macera yaşıyor gibi hissedeceksiniz!

False